Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (205)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(205)
    • 5 Csillag(180)
    • 4 Csillag(23)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/02/2019

    The coat arrived today in the middle of a snow storm. It looks exactly as it was advertised. It is a beautiful colour (Navy), well cut and features high quality stitching. The fit and finish are perfect. The detachable scarf and quilted lining are perfect for cold, windy days like today. I love the style and feel of this coat. 2 thumbs up!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    DZIĘKUJĘ BARDZO, PŁASZCZ JEST SUPER 🤗❤🇵🇱 ( PROSZĘ NIE ZWRACAĆ NA POGNIECENIA PONIEWAŻ DOPIERO WYCIĄGNĄŁEM Z PACZKI POPROSTU TRZEBA WYPRASOWAC A JEŚLI CHODZI O MATERIAŁ TO JEST INDENTYCZNY, ) POLECAM WSZYSTKIM 👌

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2019

    Very happy good quality and likely i took an xl wich juat fit me right i love Although parcel took long to arrived i am definitely ordering more stuff

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2020

    A termék a vártnál rövidebb és sötétebb. kívülről a szövetek meg rossz, de belül látható egy kiváló minőségű termék. A gombok lenyűgözőek. A szállítmány 7 nappal később érkezett a vártnál. Ez egy átlagos termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2019

    Bilder im Verkaufsportal sind optimistisch optimiert. Die Ware weicht farbtechnisch etwas ab. Weniger intensiv. Insgesamt passt es.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2018

    Bonjours je tien à vous faire savoir que la veste à bien était livrais haujourd’hui merci. très bon

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2020

    Megkaptuk. Hosszabbra számítottam, de elég rövid volt. A címke szerint XXXL méret, bár egyértelműen XL vagy akár L méretű, mert elég vékony volt. Minden más rendben van. Az anyag volt ráncos, de azt hiszem, ez azért van, mert a szállítás rendben kell lennie a vasalás után.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • JimVIP1
    NO
    13/03/2018

    Two of the front buttons felt of duing first use. That is not good. The lenghts of jacket is Shorter then what the Picture tells. ...........................................................................................................................................................

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2018

    Очень доволен как и самой курткой, таи и ее качеством. Спасибо продавцу.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2019

    Muy buena hechura, hilos en su lugar y firmes

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$33.48
    • US$7.63
    • US$17.99
    • US$23.99
    • US$27.99
    • US$11.99
    • US$25.40
    • US$38.10
    • US$26.99
    • US$1,114.99
    • US$74.99
    • US$33.48
    • US$48.50
    • US$42.99
    • US$36.95
    • US$107.40
    • US$53.12
    • US$54.33