Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (43)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(43)
    • 5 Csillag(36)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/07/2019

    Galera podem comprar sem medo eu calço número 43 e comprei na numeração certa que seria 11.5 usa ficou excelente... o tênis é top chama a atenção gostei muito e chegou em 28 dias na minha mão. acabamento excelente...

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2019

    Lindo meu tênis e chegou bem rápido. Super recomendo!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2019

    super lightweight,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2019

    shoes bis good enough comfortable but price is little high need to cut down prices otherwise shoe is very good just price should be lil negotiable

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2019

    Gostei

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2019

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2019

    muito bonito e macio e confortável!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2019

    Very good product, I like the quality and design, but it is a pity that there is not available in size 9 in black and white for me to order in other sizes and colors

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2018

    These running shoes are nowhere near the sizes chosen. I have many trainers in the same size. They have room these dont

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2019

    Bonjour, A nouveau très satisfait de ma commande ! chaussures très confortable. Je recommande son achat .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$43.67
    • US$76.22
    • US$59.84
    • US$26.99
    • US$62.99
    • US$57.09
    • US$85.99
    • US$55.43
    • US$57.49
    • US$43.65
    • US$32.99
    • US$32.99
    • US$56.82
    • US$45.91
    • US$57.74
    • US$48.50
    • US$35.65
    • US$77.04