Vásárlói vélemények

4.88 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (85)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(85)
    • 5 Csillag(75)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/08/2020

    The material is very good, the colours are very beautiful. I don't have too much to say, just to say I am very proud of my purchase. thank u banggood. o material é muito bom, as cores são muito bonitas. eu não tenho muito o que dizer, apenas dizer que eu estou muito orgulhoso da minha compra. obrigado bangood

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2020

    Imádom! Remek ing, még jobb áron! Várom, hogy a következő vásárlás

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2020

    Nagyszerű!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2019

    very satisfied. amazing product quality 👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2019

    arrivata prima del previsto, ottimo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2019

    Good quality fresh fabric for summer looks well finished cut pretty fast shipping and i received in 2 weeks recommended !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2019

    very nice and very fast service thank you so much recommend to you !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2020

    jó nyomtatási minőség nincs panasz. M-et hordok, de egy L-t rendeltem, ami úgy illik, mint egy M. A szín egy kicsit sötétebb, mint amilyennek látszik. lehet, hogy a fény a képeken látható

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2020

    Elég gyors szállítás az Egyesült Királyságban, általában vásárolok pamut, de nem tudtam ellenállni a funky nyomtatás és a szemem a t pólók is. Az L méret nagyobb volt, mint gondoltam, de jól sikerült!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2020

    It took almost 2 months to delivery but it's ok it's cause of coronavirus the product came and it is great in a very low price I recommend it for y'all

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5,751
    • Ft6,054
    • Ft5,751
    • Ft5,751
    • Ft5,751
    • Ft5,751
    • Ft8,477
    • Ft7,568
    • Ft5,751
    • Ft6,963
    • Ft6,054
    • Ft5,751
    • Ft7,568
    • Ft5,751
    • Ft5,751
    • Ft9,083
    • Ft7,871
    • Ft11,808