Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (16)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(16)
    • 5 Csillag(13)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/12/2020

    Bon produit de qualités moyenne, taille supérieure à ma norme je porte M j’ai commandé M c’est au dessus de ma taille et la longueur et largeur aussi . Je recommande, un problème avec la livraison ..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    Love the design and colours - very fashionable and unique. Material quality and make is good too. Came much faster than I was expecting.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Jó tétel, de nem felelt meg az elvárásaimnak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Jusque là j'ai pas encore reçu mes commandes, quelle lenteur depuis 2 mois mes commandes n'arrivent pas toujours, c'est pas sérieux, veuillez mes rembourser mon argent svp.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    I ordered the wrong size but they were super understanding and their customer service was truly amazing. We got it worked out and I’m happy with the outcome.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2021

    They didn't notify me when it was delivered or even where it was delivered to, sadly didn't even receive my order

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    I ordered in November to have it the item in on time for Christmas. It did not arrive until January.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2021

    Szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2021

    Nagy rajongója vagyok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2021

    Nem rossz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 563
    • Ft11 401
    • Ft12 873
    • Ft10 828
    • Ft10 299
    • Ft9 028
    • Ft9 929
    • Ft9 563
    • Ft14 714
    • Ft15 450
    • Ft12 137
    • Ft11 401
    • Ft11 771
    • Ft12 137
    • Ft11 035
    • Ft8 598
    • Ft10 031
    • Ft7 961