Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (342)
  • Kép (29)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(342)
    • 5 Csillag(291)
    • 4 Csillag(42)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/11/2021

    Ideális nyári kirándulásokhoz és halászathoz. Nagyon boldog vagyok ezzel a kalappal. Megfelelő időben érkezett, minimális, de hatékony csomagolásban. Nincs hiba, sem gyár, sem szállítás. Különösen hasznos az oldalsó retina, amely lehetővé teszi a fej kiváló szellőzését, különösen magas hőmérséklet esetén. Jól véd a napsugarak, hanem a hideg és az eső, miközben nem 100% vízálló az eső csúszik rajta anélkül, hogy áztassa a kalapot, vagy nedves a fejét. Egy méretben, a szíjjal kissé meghúzhatja. Amint fentebb leírtuk, az anyagok kiválóak, és a varratok is szilárdak és pontosak. Ajánlott termék túrázók és halászok számára.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • picom
    HU
    10/10/2017

    Excellent hat for any summer outdoor programs. Airy and still protecting.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2017

    Hat is is very probably made of 100% cotton, except the two ropes, that are very probably made of artificial leather (one with a metal loop, another with a plastic loop). Two ropes can be easily taken off in order to wash the hat manually or in washing machine (hand wash program). The quality of production is at a satisfactory level. Nice looking light weight super breathable hat with good wide brim giving a good sunshade for "light weight" price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2021

    Excellent quality. Great price. Fits great but you cannot adjust the size. Big heads need to wear it out for good fitting. Overall a good choice.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/05/2019

    this is my second time order same hat! it's so amazing and so comfortable... I lost my first one and I was sure I want the same again

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2017

    very usefull product when sun is high, strong and yellow and big and 50 words is really to much because I am not the writer I am lazy and love to be in the shade otherwise I wouldn't buy this Mens Cotton Embroidery Bucket Hats Fisherman Hat Outdoor Climbing Mesh Breathable Sunshade Cap

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2017

    Капелюх отримав через 26 днів після купівлі. Бавовна 100%. Якість висока, без запаху. Лєнта на капелюсі регулює розмір капелюха. Є шнурок під підборіддя з фіксатором та вентиляційна сітка.The store Banggood is very fast, high quality, the best.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2020

    Conforme au descriptif ! 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2022

    Csodálatos kalap jó keres egy és nagyon jó minőségű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2022

    kapott nagy állapotban. Nagyon kényelmes viselet. Jókor jött. ajánlaná ezt a terméket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$5.99
    • US$18.47
    • US$19.54
    • US$15.99
    • US$20.69
    • US$19.54
    • US$20.69
    • US$56.58
    • US$20.78
    • US$28.99
    • US$28.99
    • US$19.62
    • US$19.62
    • US$20.78
    • US$21.93
    • US$20.69