Vásárlói vélemények

4.67 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (12)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(12)
    • 5 Csillag(10)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
  • 13/06/2020

    todo bien en envío prioritario y sobre todo la ropa, fresca, suave y de calidad, lo recomiendo, solo que rectifiquen tallas en la descripción, ya que a veces la marca incerun vienen las tallas normales.. osea son la medida.

    Hozzászólások
  • 30/09/2020

    Nagyszerű stílus, kiváló illeszkedés! Szellő könnyű anyag. A gomb lyukak úgy tűnik, hogy laza varrás a szélek körül, bár, ami azt jelenti, hogy a gombok kap be / kusza, ha nem vigyáz.

    Hozzászólások
  • 10/04/2021

    Hozzászólások
  • 11/09/2020

    It arrived really late and L size is really small. How can change for XL size?

    Hozzászólások
  • 25/07/2020

    Nagyon nagy

    Hozzászólások
  • 14/07/2020

    Én valójában még nem kaptam meg, rákattintottam a megrendelésre véletlenül

    Hozzászólások
  • 03/02/2020

    I am very satisfied with my product. One thing I'm not satisfied with is the size of my cloth wear I ordered. It is a bit over sized, not as I pictured it. But thank you very much.

    Hozzászólások
  • 23/05/2020

    no le ha llegado, apenas lo pedí ayer y ya viene como pedido completado o en inglés ya como delevery complete y pues no lo tengo aún

    Hozzászólások
  • 13/04/2020

    me quedo un poco pequeño, además que la tela está muy delgada. sin embargo el corte y las costuras son muy buenas. Ideal para en calor de verano

    Hozzászólások
  • 16/05/2020

    Szép és a vászon is nagyszerű

    Hozzászólások
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9,782
    • Ft10,933
    • Ft10,070
    • Ft9,494
    • Ft7,480
    • Ft13,235
    • Ft8,631
    • Ft8,919
    • Ft9,206
    • Ft8,055
    • Ft9,206
    • Ft12,084
    • Ft11,796
    • Ft9,206
    • Ft8,055
    • Ft8,631
    • Ft12,084
    • Ft5,177