Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (36)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(36)
    • 5 Csillag(31)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/08/2021

    Jó nadrág, sporthoz való. Kompressziós zónái vannak és jó szövetei. Az „L" méret jó nekem, még egy méretet választottam, általában „M" méretű vagyok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2017

    Good product I LIKE IT But ( XL ) a little small

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2017

    Good product arrived right

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2019

    Out of the pack, there was a very strong smell. After washing three times, it dropped significantly but did not disappear

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    Jól készített, stílusos és kényelmes! De kicsik. Visszaviszem őket, és rendelek egy nagyobbat. Én vagyok 5-10, 195 font és rendelt egy nagy. Azt hiszem, extra nagy kellett. 5 csillagot adok nekik, mert nem az ő hibájuk, hogy rossz méretet rendeltem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    :) :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2017

    Quando chegou fiquei com medo ter uma baixa qualidade ou ficar de tamanho inadequado mas me enganei ficou certinho no corpo o material é bom exatamente como na foto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2016

    This is a very good product, well made, quality material. My only suggestion is make sure you order a size larger than you think . I usually wear a small to medium in this style but a medium was way to small, large was tight but wearable, Xl was a perfect fit.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2016

    Collant d'un très bon rapport qualité/prix, ne comprime pas excessivement et chauffe vite, seul défaut constaté la taille glisse un peu mais à ce prix c'est largement pardonné :) vaut certains collants vendus plus chers ;) Je recommande !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2016

    it's a little tight but this is just the effect i want, too loose is not good for sports. overall I recommend it. ps: better bring with the recommended tops in this page cuz a whole suit looks great.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 301
    • Ft1 979
    • Ft5 201
    • Ft9 537
    • Ft7 630
    • Ft4 812
    • Ft9 920
    • Ft10 684
    • Ft4 194
    • Ft4 194
    • Ft11 398
    • Ft12 974
    • Ft8 774
    • Ft8 010
    • Ft9 157
    • Ft9 157
    • Ft10 638
    • Ft3 437