Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (353)
  • Kép (18)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(353)
    • 5 Csillag(256)
    • 4 Csillag(64)
    • 3 Csillag(13)
    • 2 Csillag(16)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/11/2019

    Looks fantastic, really unique in my country. Very warm and super comfortable, I could just nap all day. Lots of pockets, nice cuffs, extended appearance, large hood and great colour.2XL(China) is ok but maybe a size smaller is better. SHIPPING was fucken horrendous though, 2 months to leave origin and another month in my country, and nailed with $12US Customs fee.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2019

    After receiving the product I noticed a little tear in the lining of the inside of the coat. I still like the product a lot, so I don't want to mess around sending it back, I will just fix it myself.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2018

    O produto é exatamente o que está descrito no site. estou satisfeito em tudo. Qualidade beleza preço justo e com a empresa banggod. Recomendo a compra a todos. o tamanho é exatamente o que pedimos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2018

    A fotók alapján gyengébb minőségű anyagra számítottam, de kellemesen csalódtam. Amire felhívnám mindenki figyelmét a gombolásnál és a kapucni szélén az a sötétbarna rész nem szőrme, hanem kordbársony. A fotón csalóka az ujjhossz és a kabáthossz arány. Én hosszabbra gondoltam a kabát részt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2019

    ordered M but shocked when received the package because it was mentioned as XL then understood the actual size is still fit for me 😂

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2017

    Chamarra tipo cazadora para época de frío. Regalo para mi hijo adolescente. Le quedo perfectamente talla S la calidad me sorprendió.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2019

    They have sent me the wrong size, but the customer representative solved the problem in a very positive way. Thanks BANGGOOD

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2019

    good quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2019

    nice

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2019

    not correct line ?

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft24 474
    • Ft28 606
    • Ft26 572
    • Ft18 528
    • Ft7 338
    • Ft26 699
    • Ft8 701
    • Ft2 116
    • Ft6 291
    • Ft7 690
    • Ft14 619
    • Ft18 879
    • Ft31 467
    • Ft31 467
    • Ft7 263
    • Ft30 635
    • Ft16 708
    • Ft2 443