Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (165)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(165)
    • 5 Csillag(125)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(12)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/01/2021

    Szép, kényelmes ing. Az egyik dolog, hogy a gombok fényes kerek csecsebecsék, nem pedig a normálisak, mint a képen. Valószínűleg diszkrétebbre változtatom őket. Én vagyok AU és általában visel egy XL, de ez 2XL csak jobb. Nagyon gyors szállítás, úgy egy hét múlva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2021

    cikk jól. kényelmes, jó illeszkedés. jól csomagolva. magas 175 x 88 kg. 120 mell x 50 váll méret XL. kényelmes ruha. jó anyag. Más színben vásárolok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2020

    trima kasih banggood👍👍👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2020

    Very Good Product!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    Nagyon jó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2020

    nagyon meleg és gyors szállítás versenytársak

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2020

    The shirt is a nice crepe cotton fabric. The buttons are sewn on well, and the cut is good. I find that the lowest button on the shirt is at the height of my navel, and think the shirt would benefit from one more lower button. The shirt appears to have skipped the final tidy up step, as all of the stitching has long threads hanging off that haven't been trimmed. Easy to fix, but surprised that this wasn't done.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2018

    Ожидал, что ткань будет более плотная, но легкая и тонкая рубашка тоже хорошо. Вполне доволен. И да, надо иметь в виду, что все-таки маломерка. китайские 3XL меньше американских 2XL. Но ростовка была на сайте и я был к этому готов. Размер мой. Посмотрим, как будет в носке.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2018

    I was so pleased with this shirt that I will in future order more in different colors, it has an easy casual fit but can be worn when going out or just sitting around the house. It was shipped extremely quickly and overall I would recommend it to anyone who wants a great quality shirt at a very good price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2018

    The item is good quality, although the buttons may need some additional stitching due to the shirts fabric being a little thin. The buttons don't go all the way down and thought the length would compensate for that but didn't so have to wear a t-shirt underneath or my stomach is visible. I'd advise getting a size or two larger than you would normally buy

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 841
    • Ft8 737
    • Ft6 990
    • Ft6 355
    • Ft8 737
    • Ft5 144
    • Ft4 841
    • Ft8 737
    • Ft7 690
    • Ft7 690
    • Ft11 534
    • Ft6 355
    • Ft4 538
    • Ft6 639
    • Ft6 990
    • Ft6 639
    • Ft6 990
    • Ft10 169