Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (29)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(29)
    • 5 Csillag(21)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/06/2021

    De a legkevésbé

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2019

    I like the design and it's reasonably weel made. The cloth though is so thin you can almost see through it. Definitely something to wear in summer only.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2020

    hát ehez a termékhez már írtam véleményt csak nem rakták ki na szóval szerintem nem éri meg az árat csa15% a cotton amit nem így írtak és mindenféle szálak lógtak ki minden honnan

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2020

    Difficile à dire ; je ne sais si c'est un article solide. Je le croyais plus comme une chemise à mettre par tout les temps mais je ne pourrai la mettre qu'à l'été

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2019

    Kalitesi - fiyatı ve renkleri süper...Umarım yıkanınca renk değişmez..

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 03/08/2020

    Item runs smaller than expected. if an XL best to order the next size up. I will have to return for larger size.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2020

    Szép nyári ing, nagyon vékony.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2019

    Fast delivery and very good value . err on the bigger size if you are unsure or borderline. Thank You

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2019

    хорошая и легкая рубашка на лето. пошита хорошо. нитки не торчат. брать можно.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2020

    Nagyon csinos és hosszú ujjú mostanra. Gyors szállítás, rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$23.99
    • US$14.99
    • US$18.99
    • US$23.99
    • US$27.99
    • US$34.99
    • US$23.99
    • US$23.99
    • US$21.99
    • US$34.99
    • US$34.99
    • US$23.99
    • US$33.99
    • US$30.99
    • US$12.99
    • US$22.99
    • US$12.59