Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (49)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(49)
    • 5 Csillag(43)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/01/2021

    Bien reçu, belle veste, plus pour printemps, automne, mais une erreur c'est glissée dans le tableau des tailles: Taille Épaules Largeur de poitrine Longueur Longueur de Manche M 47.0 110.0 70.0 62.0 L 48.0 114.0 73.0 63.5 XL 49.0 118.0 74.5 65.0 XXL 50.0 122.0 78.0 66.5 XXXL 51.0 126.0 80.0 68.0 4XL 53.0 130.0 83.0 69.5

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2019

    I asked XL size & why you send me 3XL size. the fitting is very large.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2020

    Teljesen elégedett vagyok ezzel a kabáttal. Pontosan úgy, ahogy leírtuk !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2021

    A méret túl széles

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2020

    The jacket is good but the colour differ from the picture.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2018

    Leuke jas, echter voor een winterjas erg dun, is meer een hersft jas. Bij strenge vorst lijkt me deze niet voldoende isoleren. tenzij je natuurlijk in een land zit waar de wintertemperaturen niet veel verder zullen dalen tot -1 celcius.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2019

    When I ordered this jacket, I did not know about its size so I ordered double axles but I came to know later that I might get Xnfit, but yesterday I have received it in the evening but my friend is with me. If I do not know whether it is good or bad, my friend will know, then I am writing me just like this, I do not know.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2020

    Rendeltem egy kis... Túl nagy volt a méret, hogy nem tudom használni, és most visszahívlak egy tiszta átverés miatt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/10/2019

    صراحة سلعة رااااااائعة ، والجودة هي نفسها التي في الصور ، سعيد جدا بان اكون زيونا عندكم 😍

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2019

    Beauriful jacket. I received mine not long ago and love it. this jacket gets loads of compliments everywhere I go. looking forward to ordering my next one. If you have any doubts.....dont, just buy it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft24 681
    • Ft29 810
    • Ft18 685
    • Ft15 512
    • Ft26 797
    • Ft28 848
    • Ft19 390
    • Ft33 495
    • Ft8 811
    • Ft7 935
    • Ft14 743
    • Ft19 039
    • Ft31 733
    • Ft31 733
    • Ft7 324
    • Ft30 894
    • Ft16 850
    • Ft8 106