Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (37)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(37)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/01/2021

    Az olvasóüveg-lencse nagyítóm 4.0. Már nem fáj a fejem, mert ennek a szemüvegnek nincs orrvédője és nagyon könnyű. Miután több hétig próbáltam, csak vettem még egyet, hogy berakjam a kocsimba vészhelyzetre.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2020

    Ezer éve keresem ezt a stílust Imádom őket!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2020

    Nagyon hasznos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2019

    Just the right thing for me.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2019

    Very good product. Recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2021

    Nagyon jó és olcsó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2019

    После удаления хрусталиков - то что надо! Когда глаза утратили способность к аккомодации совершенно не нужно, чтобы очками закрывалось большая часть поля зрения. Очки сидят удобно, особо не съезжают. Единственная проблема - расстояние между центрами линз. У меня оно меньше, чем у очков. :):):) Стараюсь без острой необходимости очками не пользоваться. Годнота, короче! К покупке рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2019

    Perfect to carry in shirt pocket. The case is great for protecting the glasses. As an occasional user, they are perfect. And you can’t beat the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2018

    I used to be able to ger these at my local truck stop, but they've moved on to a larger bulkier style. I'm pleased to find a way to replace the pair that I lost.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2020

    Genial. Muy pequeñad, se pueden llevar en un bolsillo. Muy ligeras. La visión es muy buena. Volveré a comprar

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$9.99
    • US$13.85
    • US$12.69
    • US$13.99
    • US$8.49
    • US$9.23
    • US$7.99
    • US$28.86
    • US$23.09
    • US$13.99
    • US$26.44
    • US$11.54
    • US$17.99
    • US$5.88
    • US$13.99
    • US$21.93
    • US$15.00