Vásárlói vélemények

4.85 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (67)
  • Kép (17)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(67)
    • 5 Csillag(59)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/12/2020

    All seems to be as advertised. I have just tested it only for cleaning purposes as a high pressure washer and it works very well with 529 tip. Good stuff for nice price. Recommended

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Bonjour bien reçu le matériel parait conforme mais aucune notice d'utilisation utilisable. Celle téléchargé en anglais n'explique pas la procédure d'utilisation de montage et d'entretien. Donc je ne sais pas comment l'utiliser sans l'endommager. A priori il faut mettre de l'huile mais quelle huile quelle quantité? Il y a aussi un oeilleton pour vérifier le niveau d'huile ou pour amorcer qu'est ce que j'en saisjQuery1113006563249824442452_1610607396837 Merci de vos renseignement pour rendre utilisable cette machine

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    termék. és csomagolás nagyon jó. Most ellenőriztem a vizet. Tökéletesen működik. használhat torok tömítés kenőanyag . és most kiáll érte. Később feltöltöm a fotókat..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Foi entregue a maquina no dia 14 Dez. A caixa interna estava partido o esferovite, aparentemente o equipamento não foi danificado. Ainda não foi testada.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2020

    you just take a look to the shippong

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    megkapta ma, de hagyja ki a bemeneti szűrőt,amely nem tartalmazza még mindig küldhető

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2020

    Az első indítás szabotálja a rajtgombot

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    Jön az áru. Jó állapotban van 👍👍👍🙏🙏🙏

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Only one downside there is no manual in Spanish.To be Christmas dates it has arrived relatively quickly, well packed and all the content, some broken interior cork but the machine does not show damage. I hope I can test it to see how it works as soon as I translate the manual. . It seems made with robust and optimal materials, only the trigger of the gun is what gives the impression of being of lower quality comes only a 517 nozzle I suppose it will be the next order I make to have a replacement and a variety of fan and diameter from capacity . Thanks bangood guys for quickly

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    tökéletes a teszt vízzel. A fegyver és a közepes minőségű, de készen áll a harcra. érkezett 8 nap nélkül kár.per összesen minden szuper rendben!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10,178
    • Ft63,120
    • Ft107,979
    • Ft21,593
    • Ft20,359
    • Ft45,350
    • Ft6,445
    • Ft21,593
    • Ft9,839
    • Ft9,160