Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (12)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(12)
    • 5 Csillag(11)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/06/2021

    Eltartott egy ideig, míg megérkezett a termék. De megérkezett. Jó állapotban érkezett, és nagyon jól csomagolva. A termék megegyezik az eladó fényképével. Nagyon szépnek találtam a karkötőt, és erősnek tűnik. Még mindig nem tudom megmondani, hogy a karkötő tényleg bőr vagy utánzat-e. Ha utánzat, akkor elég stílusos. A karkötő szuper jól illeszkedik, és praktikus, hogy fel és le.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2020

    Looks nice, seems good but completely useless, MI band slips out of the frame, looks like on the product picture animation, "now you see me and next moment I disappear", see attached stream of photos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2020

    Fit Mi Band 4. Jól néz ki, de nem mondhatom, hogy nagyon jó minőségű az árnak megfelelően. A fém klipek nem tűnnek túl biztonságosnak, ezért nem ajánlom, hogy sport közben viseljék őket. Alkalmasabb napi használatra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2020

    Nagyon jó elem, átalakítja a Hsummi Mi 4 egy fényes kis kifinomult ling jelmez ékszerek szép megjelenéssel. Esti viseletre jó, nem ajánlom edzésre vagy nagy használatra, mert az aranyozott szalagon belül egy fém klip tartja mindkét végén. Lehet, hogy egy erőszakos csuklócsavarással is ledöntöd, ha tényleg belevágsz. De attól még szép darab.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2020

    You will probably lose you Mi Band, holding clips aren't very reliable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2019

    Sieht sehr gut aus, besser als Silicon. Und halten tut es auch. 👍

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2019

    infelizmente não segura o mi 4

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2019

    Ce bracelet est conforme au descriptif mais la dorure est un peu foncée, un peu plus clair ce serai bien

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    جودة عالية

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2020

    Nagyon jó kivitelezés. 100%-os elégedettségre számítottam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 757
    • Ft4 131
    • Ft973
    • Ft6 061
    • Ft5 375
    • Ft3 936
    • Ft3 757
    • Ft4 636
    • Ft5 078
    • Ft4 701
    • Ft5 537
    • Ft6 774
    • Ft2 822
    • Ft4 313
    • Ft4 323
    • Ft5 427
    • Ft4 720
    • Ft27 993