Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (37)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(37)
    • 5 Csillag(36)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/01/2018

    this accessory works great on many surfaces, cleaning the floor easily from dust and small particles. Easy to wash in cold water, at the end.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2019

    Remekül passzol és nagyon jó minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2018

    Fits my mop perfectly no difference from original. Very good quality.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    A parancs nem érkezett meg. Csak egy ruha érkezett, és a rend többi része nem érkezett meg, ami a törlőkendő, ahogy az ajánlatban szerepel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2018

    Good replacement mop pads. I bought them for Xiaomi Deerma mop and are fine although they are bigger than original.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2018

    Works very well,nice quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2018

    I got the green ones I have red from my original mop. they work amazing and the colors are poppin.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2018

    The pads did not fit a wet jet, but another brand of mop. Fortunately had one. They work well. Good value

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2018

    Fast shipping very good microfibre mop replacement. Everything went fine. Recommended thanks.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2020

    Jó termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 152
    • Ft5 483
    • Ft16 592
    • Ft6 451
    • Ft7 372
    • Ft19 942
    • Ft12 505
    • Ft4 053
    • Ft8 451
    • Ft6 014
    • Ft10 476
    • Ft17 575
    • Ft9 849
    • Ft21 294
    • Ft6 420
    • Ft11 368
    • Ft2 701
    • Ft45 971