Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (254)
  • Kép (36)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(254)
    • 5 Csillag(248)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/02/2021

    Gyors szállítás és jó szállítás. Rendeltem 2 darab 32GB memória. Nagyon szép termék, amely működik, ahogy ígérte. Szeretem az SD adaptert és a csomag műanyag tokot. Veszek még belőle, nagyon elégedett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2021

    A termék megérkezett jól köszönöm Bankwood köszönöm a gyártónak

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2021

    Azt mondja, 128 koncert, aztán behelyezed a készülékbe, és kb. 7 g-val kevesebb. De nem baj. Nekem sokkal több koncert, mint kezdtem, és az ár hihetetlenül alacsony. Ami a szállítást illeti, kár nélkül érkezett meg időben. Még ha kicsit rövid is, akkor is adok 5 csillagot. Nagyon szépen köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    Működik, ahogy kell, ellenőrzése után a kártya kapacitása valós, azt javasolná

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    Normal microSD card at a good price. I use it for an audio pleyer which does not require big transfer speeds, soit'sperforming well. It includes a box with an SD adapter.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Jól csomagolt és szuper gyors megjegyzés 💯

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2020

    I have ordered 4 time the 16GB. tested just one until now Full working, real 16GB Read 22MB/s Write 20MB/s according Blackmagic (see picture) Tested in SD card adductor on big files in my IMac end 2015 : 6.5 GB in less than 6 minutes)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    Minden rendben, megbízható TF kártya.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    me llegó el pedido en perfecto estado, 21 días aproximadamente, el detalle fue que cambiaron de mensajería, del resto todo bien, otras compra más en Banggood 🔥

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    I bought a few pieces of these TF Card Flash Cards, they came out fine. They are functional for normal use on a mobile phone and the like are sufficient. Price / performance perfect. I recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft21 572
    • Ft2 340
    • Ft3 344
    • Ft3 010
    • Ft3 010
    • Ft4 014
    • Ft3 040
    • Ft3 010
    • Ft5 292
    • Ft5 140
    • Ft4 683
    • Ft3 010
    • Ft3 679
    • Ft2 127
    • Ft4 349
    • Ft1 671
    • Ft3 344
    • Ft4 349