Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (651)
  • Kép (109)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(651)
    • 5 Csillag(588)
    • 4 Csillag(55)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/12/2020

    Joli petit véhicule,pour le prix bien sûr , on a toujours ce qu’on paye , pas de miracle de ce côté. Bon je me suis bien amusé avec ce mini joujou mais j’ai hâte d’en recevoir une 2e des mes commandes pour pour faire un circuit et jouer à plusieurs. J’espère quand même que la durée de vie sera bonne malgré le prix, je croise les doigt.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    Product arrived in time safe & sound, the best battery autonomy for 3 minutes charging time plus headlights and stop lights honestly the best rc car since it's a 1/64 scale and it also come with small cones really good product very high quality 5 star seller I'm loving it! thanks will definitely do business again.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2021

    Úgy néznek ki, mint akik nagyszerűek lennének az asztali versenyhez. ajánlaná ezeket gyermekeknél, felnőtt felügyelet mellett. Nagyon gyorsan és előre jöttek, amikor vártam őket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Good fun! :) Awsome. My kids love it. The red ones spoiler fel off alredy, but it is dosent matter. :) Nagyon jó szorakozás mint felnőtteknek mind gyerekeknek, kis helyen elfér, jól hordozható, a rövid használati idő nem zavaró, jó versenyeket lehet rendezni. :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Nagyon aranyos és vicces kis autó. Minden jól működik. A szállítás lassú, bár a várható szállítási idő 12 nap (CZ-tól), csak 30 nap alatt kaptam meg a csomagot.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    Awesome little car, my dog wants to eat it. Doesn't like going straight though, going to play with the steering bias and see if I can't get it to work

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    muy contento con el producto, es igual a las fotos. funciona muy bien las luces se ven padres 😉😎

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    Az áru csak egy zsákba volt csomagolva. Kicsit megrepedt a csomagolás. A kocsi jó játék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2020

    The cars run fine. One of them came with a factory defect. The antenna wire was not attached to the control board. Would have given the product 3stars but my nephew is genuinely happy with the cars. Simple to operate reasonably good controls that are responsive and they are great to drive inside the house due to their size.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2021

    Egyszerű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16 666
    • Ft8 389
    • Ft10 987
    • Ft10 896
    • Ft16 951
    • Ft9 397
    • Ft19 927
    • Ft11 804
    • Ft27 547
    • Ft20 281
    • Ft5 404
    • Ft19 615
    • Ft3 115
    • Ft18 464
    • Ft13 923
    • Ft17 859
    • Ft31 785
    • Ft39 959