Vásárlói vélemények

4.89 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (633)
  • Kép (107)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(633)
    • 5 Csillag(573)
    • 4 Csillag(53)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/12/2020

    Joli petit véhicule,pour le prix bien sûr , on a toujours ce qu’on paye , pas de miracle de ce côté. Bon je me suis bien amusé avec ce mini joujou mais j’ai hâte d’en recevoir une 2e des mes commandes pour pour faire un circuit et jouer à plusieurs. J’espère quand même que la durée de vie sera bonne malgré le prix, je croise les doigt.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    Product arrived in time safe & sound, the best battery autonomy for 3 minutes charging time plus headlights and stop lights honestly the best rc car since it's a 1/64 scale and it also come with small cones really good product very high quality 5 star seller I'm loving it! thanks will definitely do business again.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Good fun! :) Awsome. My kids love it. The red ones spoiler fel off alredy, but it is dosent matter. :) Nagyon jó szorakozás mint felnőtteknek mind gyerekeknek, kis helyen elfér, jól hordozható, a rövid használati idő nem zavaró, jó versenyeket lehet rendezni. :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Nagyon aranyos és vicces kis autó. Minden jól működik. A szállítás lassú, bár a várható szállítási idő 12 nap (CZ-tól), csak 30 nap alatt kaptam meg a csomagot.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    Awesome little car, my dog wants to eat it. Doesn't like going straight though, going to play with the steering bias and see if I can't get it to work

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    muy contento con el producto, es igual a las fotos. funciona muy bien las luces se ven padres 😉😎

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    Az áru csak egy zsákba volt csomagolva. Kicsit megrepedt a csomagolás. A kocsi jó játék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2020

    The cars run fine. One of them came with a factory defect. The antenna wire was not attached to the control board. Would have given the product 3stars but my nephew is genuinely happy with the cars. Simple to operate reasonably good controls that are responsive and they are great to drive inside the house due to their size.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    love these things! can't stop getting them everyone loves them!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Ez egy szuper mini autó Can-ban, szóval jó, ha körbe-körbe cipelik. Szórakoztató irányítani, és jó a gyerekeknek is játszani vele.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 380
    • Ft9 849
    • Ft15 762
    • Ft17 056
    • Ft4 566
    • Ft3 653
    • Ft7 674
    • Ft19 097
    • Ft24 368
    • Ft18 579
    • Ft19 189
    • Ft17 087
    • Ft14 924
    • Ft19 512
    • Ft7 003
    • Ft28 632
    • Ft26 469
    • Ft10 385