Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (34)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(34)
    • 5 Csillag(30)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/12/2020

    This product has 9 photos, only 2 photos say that it does not contain super capacitor and it is written in small font in the lower right corner. While this circuit board has a more affordable one, I have bought it more expensive. this is a deception.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    hàng không đúng như hình ảnh. ảnh có 4 mosfet mà hàng nhận đc có 3 mosfet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    j'ai vais le tester

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2020

    I needed a spot welder and sow this on Banggood did not read the instruction when I received it. I was just the control circuit board with the wires and probes. I need to purchase 2x 3000 farad capacitors which Banggood doesn’t have.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2020

    Good Recevied in good condition

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2021

    You guys sent me the wrong spot welder I has to save up money to buy this spot welder I had to buy a prepaid credit card and then I ordered a spot welder and nickel strips I got the nickel strips but I got the totally wrong spot welder I need u to send me the one I ordered please..thank you ...marc carlson

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    A tétel kapott jó állapotban. Kivéve, hogy nem volt kézikönyv vagy utasítás arról, hogy mit kell tenni, hogy teljes legyen. csak miután láttam a képet, megértem, hogy az akkumulátort meg kell vásárolni. Ezért szeretném, ha mellékelné a használati utasítást vagy a kézikönyvet, hogy elmondhassa, mi mást kell még tenni, hogy működjön. Kösz, hogy elhoztad ezt az asp-et.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2020

    a termék elérte nekem, de nem alkalmas a használatra, mert van, hogy a szuper terhelő, hogy nehéz lesz, hogy őket is szüksége van egy jelenlegi forrása 5V DC egy fél vásárlás nem találtam jó a vásárolni nekem ez lesz az egész probléma, mert nem egy használatra kész berendezések Szerettem volna, ha a berendezés többe kerül, de a használata is azonnali

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2020

    Az aksi nem jön be, pedig azt írja, hogy akkumulátoregység, és bizonyos értelemben csalás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2020

    Valami hiba történt? Kérjük, módosítsa ezt a tételt bizonyos okok miatt nem tudom, mert én új vagyok az oldalon

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 435
    • Ft57 518
    • Ft2 794
    • Ft3 142
    • Ft16 430
    • Ft20 650
    • Ft70 279
    • Ft16 430
    • Ft66 600
    • Ft9 267
    • Ft20 626
    • Ft39 354
    • Ft124 479
    • Ft57 691
    • Ft22 097
    • Ft11 099
    • Ft19 372
    • Ft14 338