Vásárlói vélemények

4.95 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (286)
  • Kép (29)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(286)
    • 5 Csillag(273)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/09/2020

    Sok idő van még, hogy megérkezzünk... Jó munkát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2021

    Köszönöm szépen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2019

    Всё супер,работает.яркие светодиоды.Проверил разные машины,показания отличаются от норм до замены жидкости.Рекомендую

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2019

    Looks like a nice little tool. It controls the conductivity of the brake fluid, which is proportional to the level of water contamination. The LEDs show this level. I tried it on my old 22 year old car that had a change of 1 wet brake 10 years ago and it shows the effect.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2019

    Kipróbáltam, Többször használtam és nagyon jól működik. Különböző autóknál teszteltem, új és régi fékolajnál és pontosan megmutatta a fékolaj állapotát. Mindenkinek ajánlom! I tried it, I used it several times and worked very well. I have tested it on different cars, with new and old brake oil and accurately showing the state of the brake oil. I recommend to everyone!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2019

    Very good brake fluid tester measures the water in the brake fluid , working well. Recommended.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2020

    Egy új. Kitaláltam a vizet a csészében. Lássuk, mi van a fékben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2020

    Megkaptuk, ahogy megegyeztünk. A termék tesztelt és az eredmény meghaladta a várakozásaimat. Nagyon ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2019

    Equipamento extremamente útil, cumpre o propósito, testei em um carro com o fluído contaminado e outro sem contaminação, o mesmo informou corretamente de acordo com os leds indicativos, recomendo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2020

    Most kaptam meg, még nem teszteltem, de minőségi áru

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 744
    • Ft3 992
    • Ft5 744
    • Ft2 455
    • Ft3 377
    • Ft4 730
    • Ft15 055
    • Ft23 322
    • Ft19 266
    • Ft8 448
    • Ft4 392
    • Ft29 407
    • Ft16 561
    • Ft5 744
    • Ft8 786
    • Ft3 377
    • Ft3 377
    • Ft5 221