Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (53)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(53)
    • 5 Csillag(46)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/11/2021

    Nagyon szép. Gyors szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2020

    Ez a második darab, amit rendeltem. Általában jól működik. A fény nagyon szép és kellemes színű. A fényérzékelő is tökéletesen működik, amely bekapcsolja a lámpát. Megrendelve július 28-án és augusztus 11-én érkezett (nem szabványos szállítási idő; extra fizetés). Sajnos ezúttal a csomag tömörített (prob. Biztosan a szállítás közben történt), de nem károsította a fényt. És volt egy kis hiba a sapka oldalán. Erősen ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2019

    Es muy lindo y decorativo. Excelente calidad. Funciona de acuerdo a lo prometido. Lo recomiendo. ¡Gracias Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2018

    Good night lamp...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2017

    look good automatic dim

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2017

    Отличная доставка, все соответствует описанию, включается только в темноте, светит ненавязчиво .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2019

    Nice Light

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2020

    Automatikusan világít, amikor sötétedik, és nagyon szépnek tűnik. Olcsón készült.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • selena
    US
    12/01/2016

    the product looks great, provided that it wasnt smooshed when i got it about a couple days late. or rather, i wouldnt know considering i paid for a tracking number and didnt receive one. i had to adjust the top of the mushroom as the plastic was busted and bent. hard to plug into my outlet, but once plugged it, it worked great and i like it, so i cant complain too much. it was cheap, and im getting what i paid for. worth it if you happen to get a gentle delivery.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2015

    This product is cute! I mainly have one complaint. Mine is really sensitive to the dark! Mine would not turn off except for in exceptionally bright circumstances. I blamed this on a black plug beneath it but removing it didn't help much (The floor below it was a medium brown). I eventually put some white tape on the plug beneath it and it does turn off now. I tested the same area with another similar night light so the area is not just unreasonably dark. Someone mentioned that the light is not the same warm yellow you see in the picture and that is probably true. It is more like a white light shining through something yellow but that is probably close enough for me?

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$8.09
    • US$12.69
    • US$31.17
    • US$48.50
    • US$10.49
    • US$16.16
    • US$11.54
    • US$20.78
    • US$27.71
    • US$12.69
    • US$4.88
    • US$32.88
    • US$12.88
    • US$12.88
    • US$9.99
    • US$13.99
    • US$38.40
    • US$5.49