Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (33)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(33)
    • 5 Csillag(29)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/09/2016

    Auf der Suche nach einem kleinen Radio für Notfälle (Stromausfall usw.) bin ich auf dieses kleine Radio gestoßen. Es wird mit 2 AA Batterien betrieben, hat einen guten Empfang und ist ausgesprochen günstig. Genau was ich gesucht habe, ich bin zufrieden.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2016

    Качество приёма хорошее, много радиостанций в ФМ диапазоне! Упаковка хорошая. Батареек в комплекте нет.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2016

    clear voice and catches the AM and FM channels

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2016

    Unlike other products from Banggood, I do not recommnd buying this item, despite the low cost the quality is very poor as is the radio reception as it does not receive all the available AM stations between 525 - 1600 kz.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    kisebb, mint gondoltam volna, jól működik, elég boldog vagyok vele, köszönöm,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    okok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2021

    Very good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    Jó xx

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2016

    The Radio arrived well packed and very happy with this item. It's Mini size is elegant and quality is O.K. with good reception and sound. I recommend this Mini AM/FM Radio to other customers.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • NOTARO
    US
    23/08/2016

    Ordered for a blind gentleman who cannot use a smart phone and wants to listen to his ball games. Perfect!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 518
    • Ft61 440
    • Ft4 393
    • Ft21 703
    • Ft4 345
    • Ft16 562
    • Ft5 406
    • Ft13 609
    • Ft31 853
    • Ft29 843
    • Ft7 356
    • Ft16 552
    • Ft7 722
    • Ft9 872
    • Ft5 887
    • Ft4 412
    • Ft139 207
    • Ft8 458