Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (156)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(156)
    • 5 Csillag(143)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/01/2019

    For christmas house or store light decor or for a party. Excellent quality. Arrived in good packaging without damages!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2016

    Цветомузыка блин. работает от голоса и рандомом. Коепление на небольшой штатив или к потолку. В целом доволен.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2017

    Met all expectations!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2018

    Me and my husband we really like this party light it look amazingI wish I can put vedeo here it really work it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2017

    Boa qualidade Bom preço Método de envio rápido

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2016

    Very nice little laser light with moving G & R lights. Lights are very bright. Good for small party room.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2020

    12 nap alatt érkezett,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2017

    Works great. My son is very happy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2016

    bonito espectaculo por lo que cuesta plenamente satisfecho

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2021

    Kellemes kütyü! 😁Világos helységben is meglepően erős fénye van. Jó vétel egy kis baráti zenélős, kortyolgatós összejövetelhez. 😉 Gyorsan megérkezett, futárral, egyéb költség nem jelentkezett.😉 Kedvelem a Banggood-ot....😁

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 843
    • Ft12 872
    • Ft9 177
    • Ft3 603
    • Ft17 374
    • Ft7 948
    • Ft1 957
    • Ft5 849
    • Ft8 849
    • Ft6 554
    • Ft2 948
    • Ft7 364
    • Ft9 843
    • Ft47 882
    • Ft10 977
    • Ft13 249
    • Ft11 384
    • Ft14 387