Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (363)
  • Kép (63)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(363)
    • 5 Csillag(335)
    • 4 Csillag(27)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/12/2020

    Nagyon jó. Túlszárnyalta a várakozásaimat. Fogom használni egy kamerával a templomban, de bekapcsoltam egy X-box 360 és működött csendesen. Felismerve, amikor csatlakozik a PC. Használhatja OBS, tökéletesen működik. Hagytam egy ujjlenyomatot, ha meg akarod hallgatni a hangot, hogy teszteld

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2021

    Jól működik, de egy kicsit nehéz a Linuxon. Látható késleltetésű (legalább 200 ms), így nem valós idejű rögzítésre. A Macro Silicon MS2109 chip alapján, hűtőborda nélkül (melegszik). Azt állítja, hogy USB3, de a csatlakozó, bár kék, nem rendelkezik nagy sebességű sávok, és nem jelez USB3 kompatibilis, mint az MS2109 egy USB2 chip; ami egyébként elég, ha MJPEG @ 1080p30. Állítólag támogatja a HDCP tartalom dekódolást.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2021

    Csodálatos, adok 5 az én Apple TV-😻 Kompatibilis a Mac OS X-szel MINI 2012 Olyan szomorú, hogy nem lehet csatolni 😿😭 videókat, hogy megmutassák, hogyan működik. SharkNTGonzalez Youtube

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    gyönyörű ez a barna szín és a minőség. 10-12 nap alatt érkezett Limpopopo Dél-Afrikába. és a súly elég, hogy érzed a kezedben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2021

    Elég gyors szállítás a helyi postahivatalban. A tárgy jónak tűnik, minden a leírtak szerint. A Windows 7 automatikusan felismerte az eszközt, így nem probléma az illesztőprogramokkal. Jelenleg nincs meg a megfelelő HMDI kábel, hogy teszteljem a kamerámmal, de eddig jól néz ki!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    good quality, some delay, as to be expected, works well with a splitter, although it creates some artifacts, possibly from the splitter 1080/30 720/60 captures sound as a sound input, needs to be put as "listen to device" in windows for it to work excellent product for its price, amazing for streamers/youtubers that want to start out

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    Na kserete aksizei sigoura aplos prepei na po oti ftanei 1080p30hz h 720p60hz kai oxi 1080p60hz pou leei stin perigrafi tis, einai plug and play dhladh se opoio programma kai na tin baleis tin anagnorizei apefthias san usb video, an tin xrisimopoiieis gia pollh ora auth zestenete. Episeis exei ligo delay me apotelesma na min mporeis na paikseis kapoio online game pou exoun simasia ta klasmata tou deuteroleptou alla auto to problima lunete me to na agorasete ena hdmi splitter pou mporeite na breite kai me 3 euro kai gia auto pisteuo oti einai h kalhteri lush gia kapoion pou den thelei na dosei peripou 150 euro gia mia elgato capture card paradigma kai einai idaniki gia video sto YouTube h gia streams me elaxista xrimata. (btw einai h proti fora pou paraggelno kati apo Kina kai hrthe se 9 meres!)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    Ottima scheda di acquisizione HDMI,ideale per acquisire da fonti esterne ad un prezzo eccezzionale.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    Received the product but the delivery was poor. The delivery driver from Buffalo Logistics didn't make the effort to ring our doorbell or knock on the door. This was frustrating as buffalo then transferred the product over to Fastway. They were able to get the product into our hands. I am grateful that Buffalo was able to get the product to South Africa, but their feedback was lacking, I got one answer from WhatsApp but no response from five subsequent messages. I was only notified three days later that the courier service had been changed. A simple response on WhatsApp indicating that my "message was received and alternate arrangements will be made" would have been appreciated. I have yet to fully test the device and give a review on its operation.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2021

    Nagy termék az árért. Úgy érzi, egy kicsit gyenge, de jól működik csatlakoztatva, és elkezdett patak azonnal

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 203
    • Ft3 844
    • Ft5 127
    • Ft3 524
    • Ft4 229
    • Ft3 524
    • Ft3 524
    • Ft2 440
    • Ft2 818
    • Ft3 844