Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (611)
  • Kép (53)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(611)
    • 5 Csillag(566)
    • 4 Csillag(30)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/12/2020

    Azért vettem meg a botot, mert a beépített lapkakészlet nem támogatott a Dell 1545-ben. A Linux Debian 10 azonnal megtalálja a botot és a meghajtót. A képek 2-4 ez a kis bot. Azt teszi, amit tennie kell. Már csak USB 2, a Lappihat is 2,0 USB. Így illik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Rendben, nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2020

    atende as especificações

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2018

    I ordered thiss to be able to send music from computer (win7 ; 64 bits) to a bluetooth speaker. It worked fine. Installation was plug and play. Windows installed the required drivers automatically. I just had to restart windows. Range seems good. tested in another room at about 12 meters distance crossing several dry walls, and outside at about 20 meters crossing only one wall. Both succeeded. This item is excellent and I recommend. Thank you BG

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2018

    ho comprato questa pen drive Bluetooth per passare sul PC le foto dal cellulare o viceversa in modo più rapido senza collegare il cavetto e devo dire che funziona abbastanza bene non posso lamentarmi che il prezzo che l'ho pagata.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/12/2018

    Брал для подключения беспроводных наушников к компьютеру. Работает отлично, есть поддержка aptX!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2017

    Works out of the box on latest Fedora Linux. This is the string in lsusb: Bus 001 Device 005: ID 0a12:0001 Cambridge Silicon Radio, Ltd Bluetooth Dongle (HCI mode)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2017

    Com certeza é um produto de ótima qualidade tudo funcionando como deveria funcionar Bluetooth de longo alcance e uma conexão muito estável. Com certeza eu aprovo....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2017

    ottimo prodotto con minimo ingombro consiglio l'acquisto di sicuro ne comprero degli altri unica pecca da segnare e la mancanza del cd con i driver il pc non la riconosceva con windows 7 cercando su internet ho trovato un altro negozi con lo stesso prodotto e condivideva i files pet il bluetooth altrimenti era impossibile usarlo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2019

    der Stick funktioniert einwandfrei und ist wieder einmal der Beweis das man auch für wenig Geld hier wirklich Qualität zu kaufen bekommt. alles was ich für meine Heimautomatisierung (FHEM) brauche habe ich bisher von hier bestellt da es wesentlich günstiger ist wie bei der großen Konkurrenz und das bei gleicher Qualität.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 170
    • Ft3 170
    • Ft4 935
    • Ft3 661
    • Ft3 170
    • Ft5 640
    • Ft4 229
    • Ft4 935
    • Ft2 818
    • Ft4 562
    • Ft4 562
    • Ft3 524
    • Ft5 991
    • Ft1 341
    • Ft5 087
    • Ft3 170
    • Ft2 818
    • Ft13 738