Vásárlói vélemények

4.96 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1963)
  • Kép (245)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1963)
    • 5 Csillag(1892)
    • 4 Csillag(65)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/12/2020

    My ZX7-200 works well enough and is a good value if you require an occasional welder for light-medium work. 3mm rods work well enough - My ZX7 cannot push a 5mm rod, not close. So, I estimate max amperage at 130-160A. You can see some fairly heavy material I welded in the photos. The welds have held together. (And, note: I am not in any way a professional welder- hobbyist only) I had a significant amount of weld spatter and sticky starts mostly and, the job got done anyway, which I might have expected for such an inexpensive welder. Or, maybe it was just bad rods. I made 2 alterations which I believe increased value as in: 1) Fitted a longer and heavier power cord - the original seemed too light, possibly 14 gauge which seems a bit unsafe. 2) Replaced the impish aluminium bus bar inside with a heavier copper bus bar. If you do the bar mod, be sure to use some anti-oxidation paste on screws and connections. Overall, I am pleased with my purchase even though there are some shortcomings. So pleased, I ordered a second one!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    ürün 14 günse geldi ve sağlam geldi 35 tl vergi aldı PTT ama vergi sigortası yaptırmıştım Bangood 35 tl iade yaptı.Kırmızı olan modelide aldım ona 85 tl vergi çıktı onuda iade istedim.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2021

    kiváló cikk, nagyon gyors szállítás, megfelel a termék leírásának. Azt tanácsolom, cserélje ki a tápkábelt egy másikra három vezetékkel és egy földelt dugóval. kartondobozba csomagolva.. nem hozza a kilépő kábeleket, amiket ebben a boltban vettem, ezért nem kellett magasabb áron megvenni őket az országomban, A terminálok és a csuklyák ezek. Nagyon boldog.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2020

    veľmi užitočná vec pre domáceho majstra na opravy v dome. nie je to na veľké veci len menšie. Zvára to celkom dobre ale neberie všetky elektródy - len rutilky - 2 - 2,5. výkon je nestály a na zváranie sú potrebné skúsenosti. za 30€ je to celkom dobrá vec very useful thing for a housekeeper to repair in the house. it's not just for big things smaller. It welds quite well but does not take all electrodes - only rutile - 2 - 2.5. the performance is unstable and welding experience is required. for 30 € it's a pretty good thing

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2021

    Öt nap alatt szereztem, de a tápkábel rövid, nincs csatlakozó, nincs vezeték, és vettem egy dugót és beépítettem egy földkábelt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2021

    This is third device from this model. Previous devices works well. At 150A position I welded 5 pcs 3 2mm electrode without pause. Original cable don not include Ground wire and plug. I must to replace cable and prepare ground point inside.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    A gép végzi a dolgát, de nagyon jól működik. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az a rendszer, amely a kábeleket a géphez rögzíti, mivel könnyen kilazulnak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2021

    A hegesztő behorpadt, és a sárga festék megrepedt elöl, de nem érdekel, hogy úgy hegeszt, mint a 600 dolláros hegesztőm, és olyan kicsi. Jön egy 2 vezetékes beállítás, szeretnék látni egy földkábelt is, de ismét nem nagy ügy. Veszek egy másikat, és megnézem, hogyan működnek, ha párhuzamosan akasztják. Érdekes lesz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2020

    Tolles schweißgerät bin sehr zufrieden damit der Lichtbogen ist sehr stabil und es lassen sich gute Ergebnisse damit erzielen für 2,5mm Elektroden sollte man einen Strom von 50-80A Wählen und 3,2mm lassen sich mit 120A super schweißen das gerät ist sehr kompakt und für den mobilen Einsatz perfekt ich kann es nur empfehlen eine bessere Maschine bekommt man nicht. Great welding device I am very satisfied that the arc is very stable and good results can be achieved with it for 2.5mm electrodes you should choose a current of 50-80A and 3.2mm can be welded with 120A super the device is very compact and for mobile use perfect I can only recommend it you can't get a better machine.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2021

    direi che è un ottimo prodotto, arrivata in 3 giorni, con qualche botta di trasporto purtroppo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft34 512
    • Ft11 841
    • Ft33 171
    • Ft60 920
    • Ft38 533
    • Ft53 311
    • Ft3 013
    • Ft49 347
    • Ft37 528
    • Ft33 506
    • Ft48 586
    • Ft31 496
    • Ft84 898
    • Ft36 857
    • Ft54 282
    • Ft258 934
    • Ft36 857
    • Ft3 683