Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (523)
  • Kép (37)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(523)
    • 5 Csillag(467)
    • 4 Csillag(43)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(5)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/02/2017

    Eine Überprüfung über eine Stunde mit 4,5 A bei 18V ergab keine Mängel. Die Spannungen im Leerlauf und bei voller Belastung (4,5A) lagen im zulässigen Bereich. Die Erwärmung bei einer Umgebungstemperatur von 22 °C war an der Unterseite des Gerätes mit 80°C etwas hoch. Ich bin damit zufrieden. Herstellerangabe: 96W, bei 12-19V max. 4,5A, bei 20-24V max. 4A. Empfehle zusätzlichen Kühlkörper (Gleichrichter wird sehr warm)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2016

    The Cable-connector has 2 different size holes; 1.5 and 2.0 mm. The supplied adapters also made with 2 different pin sizes, which means only ONE (1) polarity can be chosen. When " - " is connected to " TIP" there will be + on the tip ! This is bad quality. Definately not as advertized. AC-ripple at 49.9 kHz no load 14 mVrms; 2A gives 105mV ; 4A gives 142mV. (Professional bench multimeter used)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2020

    A termék, amely 3 nappal a vám elhagyása után érkezett, 30 nap alatt érkezett, a rakomány között. A belföldi szállítmány 1 nap alatt érkezett. A rakománytermék túl durva volt a csomaghoz, de a termék szilárd volt

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    You can see that the packaging wasn't great, and I would prefer an actual UK kettle lead rather than an adapter, but it works. I was a little bit concerned when I opened it because part of the unit where the output cable joins the body of the PSU rattled a bit, but it works, which is the main thing. It is pretty much the only solution I could find to get around Yamaha's insane €80 PSU problem. It's basically impossible to find a 15v psu with the large connector for this amp. But this unit has interchangeable connectors and the largest one fit. This could be a seriously useful PSU to have lying around if you use a lot of electronics. Adjustable voltage with interchangeable connectors and enough ampage to power most household devices. I'm very glad I bought it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    Pošta rýchla, adaptér nedosiahne výkon 96W, jeho skutočný výkon je 80W, napätie je výššie o cca 0,6V. Ukáže čas.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2020

    Az adapter azt teszi, amit tennie kell. A nagyon könnyű, bár nem épít túl magas minőségű anyagok és penész, és nincs egy világos Polaritás jelzés (a címkén lévő jelölés próbálkozik, de nem igazán tisztázza ezt). Még akkor is, ha nincs használatban, az adapter elég meleg lesz. Javasolt, hogy ne legyen felügyelet nélkül csatlakoztatva a hálózathoz. Az én tervezett használata, hogy a hatalom a forrasztópáka, amely elfogadja a bemeneti feszültség kezdve 12 -24V, ez jól szolgál. Minél nagyobb a feszültség, annál nagyobb a teljesítménye lesz, így olyan módon, hogy szabályozható egy kicsit ezzel az adapterrel. Mellékelt specifikációk a hálózati kábel amerikai dugóval rendelkezik, egy EU-konverterrel. Örömmel az adapter szabványos C13 csatlakozóval rendelkezik, így gyorsan csatlakoztatható az EU csatlakozóval ellátott kábel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2020

    Az e-csomagon keresztül. Elég gyors, nyomon követhető. Jól néz ki, nagyon könnyű. Hozzáadott egy adapter európai aljzatok. Pár percig teszteltem 12V-on. 12,6 w/ terhelést mutat. Teljes kábelhossz ~ 2.3m.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2019

    Nice, Worthy for this price tag. Highly Recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2019

    Articulo funciona correcramente. Gracias BG.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2019

    ya no funciona, no huele a quemado, solo usé 3 veces.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$509.99
    • US$41.39
    • US$32.19
    • US$24.99
    • US$139.47
    • US$129.99
    • US$227.99
    • US$119.99
    • US$124.99
    • US$35.99
    • US$12.99
    • US$20.89
    • US$8.79
    • US$27.59
    • US$144.36
    • US$161.69
    • US$13.99
    • US$32.19