Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (500)
  • Kép (36)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(500)
    • 5 Csillag(446)
    • 4 Csillag(42)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(5)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/04/2021

    You can see that the packaging wasn't great, and I would prefer an actual UK kettle lead rather than an adapter, but it works. I was a little bit concerned when I opened it because part of the unit where the output cable joins the body of the PSU rattled a bit, but it works, which is the main thing. It is pretty much the only solution I could find to get around Yamaha's insane €80 PSU problem. It's basically impossible to find a 15v psu with the large connector for this amp. But this unit has interchangeable connectors and the largest one fit. This could be a seriously useful PSU to have lying around if you use a lot of electronics. Adjustable voltage with interchangeable connectors and enough ampage to power most household devices. I'm very glad I bought it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/08/2021

    Szóval ez más, ez a legerősebb normál tápegységem, nem számítva a nagy csapdát. Ha ballaszttesztre van szükségem, vagy hibát keresek, azt energiabiztonsági rendszerként használom. Állandó működésben élt egy olyan helyen, ahol a magasabb hőmérséklet körülbelül 45 Celsius 2 forgó kamera - körülbelül 23W tartós teljesítmény. Sokat melegedett be, de folytatta. Nagyon boldog vagyok. A rövid távú vizsgálatok és mérések haszontalanok, a fő probléma a hosszú távú működés túlmelegedése.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    Pošta rýchla, adaptér nedosiahne výkon 96W, jeho skutočný výkon je 80W, napätie je výššie o cca 0,6V. Ukáže čas.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    مثل الوصف ولم اجربه حتى الان

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Good product, Works well

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    всеотличнл

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2017

    Eine Überprüfung über eine Stunde mit 4,5 A bei 18V ergab keine Mängel. Die Spannungen im Leerlauf und bei voller Belastung (4,5A) lagen im zulässigen Bereich. Die Erwärmung bei einer Umgebungstemperatur von 22 °C war an der Unterseite des Gerätes mit 80°C etwas hoch. Ich bin damit zufrieden. Herstellerangabe: 96W, bei 12-19V max. 4,5A, bei 20-24V max. 4A. Empfehle zusätzlichen Kühlkörper (Gleichrichter wird sehr warm)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2020

    A termék, amely 3 nappal a vám elhagyása után érkezett, 30 nap alatt érkezett, a rakomány között. A belföldi szállítmány 1 nap alatt érkezett. A rakománytermék túl durva volt a csomaghoz, de a termék szilárd volt

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2020

    Nagyon (túl) hosszú után kapott; a csomagolás rossz állapotban van. Törött csatlakozó adapter, az anyag nagy része működőképes. Megfelelő termék; változó feszültség tesztelt OK (05V üres); használat 20V nélkül túl sok fűtés: tökéletes. Leider zu lange, adapter kaput, andere Teilen I.O. Ist wie geschaut und fonktionniert bél. Die Spannung geprüft an verschiden Werten und ist genau 0.5V ohne Load. Erste Bedinnung vagyok 20V ohne Heizung, ez príma.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2020

    Az adapter azt teszi, amit tennie kell. A nagyon könnyű, bár nem épít túl magas minőségű anyagok és penész, és nincs egy világos Polaritás jelzés (a címkén lévő jelölés próbálkozik, de nem igazán tisztázza ezt). Még akkor is, ha nincs használatban, az adapter elég meleg lesz. Javasolt, hogy ne legyen felügyelet nélkül csatlakoztatva a hálózathoz. Az én tervezett használata, hogy a hatalom a forrasztópáka, amely elfogadja a bemeneti feszültség kezdve 12 -24V, ez jól szolgál. Minél nagyobb a feszültség, annál nagyobb a teljesítménye lesz, így olyan módon, hogy szabályozható egy kicsit ezzel az adapterrel. Mellékelt specifikációk a hálózati kábel amerikai dugóval rendelkezik, egy EU-konverterrel. Örömmel az adapter szabványos C13 csatlakozóval rendelkezik, így gyorsan csatlakoztatható az EU csatlakozóval ellátott kábel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 138
    • Ft3 676
    • Ft6 225
    • Ft4 138
    • Ft5 884
    • Ft4 680
    • Ft1 201
    • Ft5 349
    • Ft6 049
    • Ft4 043
    • Ft16 562
    • Ft9 554
    • Ft9 554
    • Ft15 925
    • Ft21 022
    • Ft22 296
    • Ft9 235
    • Ft2 940