Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (82)
  • Kép (10)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(82)
    • 5 Csillag(76)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/03/2021

    It's stable enough, is hard to align the phone camera with the pupil of the telescope.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2017

    I bought this adapter to use my smartphone with my microscope. The adapter fits perfectly on my Lumia 950 but the connection with my microscope fails. To get a good picture I need to use the rubber eye piece of the microscope but then the adapter cannot be fixed securely. I do have another bracket that can be fitted to my microscope much better. But the Phone bracket of that one is not good for my Lumia. I combined both adapters to make a nearly perfect one! :-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2020

    Könnyű és erős A csavarok ABS, de elég. Jól szolgált iPhone 8plus Könnyű beállítani.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2020

    Good adaptability to get the phone camera lense close to the viewing eyepiece. Good small eye relief solution. I have tried others but this seems to be a good all round design without having to spend $80-$130. Not an alloy design but solid construction with the only real weak point being the end user. A+

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • lecVIP4
    RO
    21/10/2017

    talál a tavcsőre kitűnő távolsági fényképezésre. tartós fémből készült. könnyen állítható akár milyen telefonra talál.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2020

    Egy Zeiss Primi csillaghoz csatolva. Eleinte szüksége van egy kis játék körül, hogy a megfelelő pozíciót, de ha egyszer rögzített ez elég stabil. Meglehetősen erősnek tűnik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2018

    Buen soporte para utilizar el smartphone con el telescopio. Material bueno en relación calidad-precio. Única contra con el embalaje que llegó muy aplastado. Deberían cuidar más ese aspecto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2018

    Já tinha um e comprei outro. Serve muito bem. Excelente para uso de luneta

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2017

    The product is okay - rating 9,5 !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2018

    encaixou certo eh bem feita bom material podem compra entrega boa

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft65 225
    • Ft4 431
    • Ft6 811
    • Ft4 916
    • Ft15 139
    • Ft12 868
    • Ft2 527
    • Ft12 124
    • Ft5 297
    • Ft20 059
    • Ft23 268
    • Ft25 562
    • Ft9 502
    • Ft4 585
    • Ft38 017
    • Ft5 241
    • Ft9 830
    • Ft3 402