Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (14)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(14)
    • 5 Csillag(11)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/05/2020

    ottimo piccola pecca mancava un asta ho risolto funziona a dovere ottimo servizio complimenti 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2022

    Oké, oké, oké, oké...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2018

    Das Verdeck für den Roller ist wirklich toll. Bin damit heute probegefahren und ich muss sagen das es nicht zuviel verspricht. Ich habe beim fahren keinen Wind abbekommen die Sonne hat nicht geblendet und Regen hält es sicher auch ab. Ich denke die erste Begegnung mit der Polizei wird interessant. Aber ich lasse es mal darauf an kommen 😗

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2018

    the flat top part is almost 77cm across,very large I haven't attached it yet but overall quality is acceptable. The material is fine but parts have some scratches? making it thin in some places very good considering price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2020

    Have received item , was surprized how quickly it came from OZ to NZ, thank you. Would be helpful to have had an assembly note inside as it took awhile of trial and error to know where to put the 3 roods. thanks for great product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2018

    Muy practico el paraguas para la motocicleta, estaría mejo con protección lateral desmontable para cuando llueva demasiado, lo recomiento

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Charlie
    AU
    05/05/2021

    It does what it is supposed to do, but does not fit CTM Mobility Scooter without some modification to the dashboaurd casing.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2018

    ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2018

    la recibí en el tiempo record fue rapido el envio.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    absolutely good!!! 6

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$14.59
    • US$11.54
    • US$24.24
    • US$29.21
    • US$17.99
    • US$18.80
    • US$36.95
    • US$24.24
    • US$22.99
    • US$19.54
    • US$20.78
    • US$25.99
    • US$11.99
    • US$40.80
    • US$39.10
    • US$49.65
    • US$26.55
    • US$6.99