Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (627)
  • Kép (63)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(627)
    • 5 Csillag(598)
    • 4 Csillag(25)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/03/2021

    Végre megérkezett. Túl sokat szedsz. de minden állapot jó, csak az összes elem nagyon kicsi összehasonlítva elemek tudjuk, vagy a kép az oldalon, még mindig nem próbálja meg még még mindig vár egy másik elem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2021

    nagy kártya

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    shipped well and would recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    Seems a good product. I ordered it from EU warehouse, arrived in 11 days, well packed, with a description also equipped in the package, as I never have seen one before. It describes the product details. The leads were packed carefully, however, 2 of them still bent. Not a problem, could be easily adjusted, not the problem of this product. The Arduino seems to be working with it, but I had no time to try out yet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2020

    kiváló termék tesztelt 2 lépéses motorok és AF_motor könyvtár, kis módosítással, hogy csatlakoztassa a visszaállítás gombot a motorvezérlő pajzs L293D

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2019

    Der Motor Treiber L293D sieht sehr professionell aus. Gut gelötet, ohne irgendwelche reste von Flus oder Lötzinn. Bei Bedarf werde ich noch 1 bestellen, ohne bedenken. Für das Geld ist das Super.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2018

    not yet tested, but the product is well manufactured and is packed with a protective foam for the pins. satisfied non ancora testato, ma il prodotto è ben realizzato ed è imballato con una schiuma protettiva per i terminali. soddisfatto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2017

    but be aware that it takes all connections on an Arduino Uno so that there isn't much left you can do with the Arduino board. If that is what you're looking for this shield works fine and there is plenty of support out there. Although if you just want to control one or two motors and plan to use the same Arduino for sensors and other stuff at the same time there are smaller h-bridge modules available here.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2020

    muy buen producto, llego en muy buenas condiciones, solo me falta probarlo, en el término del tiempo estimado, gracias

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2019

    fantastisk styring af stepmotor jeg brhttps://www.banggood.com/Motor-Drive-Shield-L293D-for-Arduino-Duemilanove-Mega-UNO-p-72855.htmluger den til at styre stepmotorerne fra et par gamle DVD drev

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 102
    • Ft2 984
    • Ft1 656
    • Ft1 547
    • Ft1 158
    • Ft992
    • Ft2 154
    • Ft3 064
    • Ft2 320
    • Ft1 391
    • Ft1 988
    • Ft1 988
    • Ft827
    • Ft6 104
    • Ft1 988
    • Ft9 198
    • Ft2 984
    • Ft1 251