Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (154)
  • Kép (30)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(154)
    • 5 Csillag(142)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/01/2021

    A pénzért ez egy jó választás. és a minőség jól néz ki!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    πολύ καλα

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2020

    Ezek voltak szerelve az én 2015 Triumph Felfedező Givi roncs bárok. Összességében egy jó termék, ha keres egy megfizethető aux fénykészlet. Ez a verzió nem jött egy kábelköteg, de ha tudod, mit csinálsz, könnyen lehet, hogy megfeleljen a kerékpár. Szép fényes fehér fény keletkezik, amely segít, hogy észrevegye a többi járművezető, és növeli a biztonságot az úton. Még nem teszteltük ezeket éjjel. Az egyetlen gondom a műanyag tartó, ami a készletben van. Míg maga a lámpa úgy tűnik, hogy jól készült egy ötvözött fém test és némi súlyt is, a konzol nem felel meg a szilárdság. Attól tartok, ez az a rész, ami később cserben fog hagyni. Talán ez javítható a későbbi generációkban. Eddig minden rendben.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2019

    Brilliant for winding mountain roads and Forest/Off-road riding or driving! The beam is a w-i-d-e spread that lights up the road left to right with high visibility of the kerbs as also the forward stretch! I mounted my pair on to my truck(instead of my M/cycles!) since I live & drive in the mountains -so now I traverse the forested, winding sections with ease- thanks to these amazing, bright led lamps! Recommend. Buy with confidence! Besides Seller ships & delivers these very fast!👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2019

    I have installed this on my Kawasaki versys 650! i should say these lights work as good as the oem lights which are like crazily expensive! the light throw is good. just set it in a angle so that you get a good spread of light and dont blind the oncoming vehicles! I would recommend a aluminium mount as an upgrade to the stock plastic ones! nothing wrong with the stock mounts, I just feel the metal ones are more durable if you plan to mount it on an ADV like i did for my motorcycle. worth the price. it'd be great if the package came with a switch

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2019

    entrega em 30 dias para o Brasil, e produto de excelente qualidade facho de luz ótimo. recomendo a todos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2019

    Fanno una potente luce a lama, montate sulla africa twin crf100 fanno bella figura e tanta luce. Li ho presi credendo facessero la classica luce a cono, ma una volta provati in garage ho avuto la brutta sorpresa. MA una volta montati fanno esattamente la luce che mi serviva. Di aspetto robusto e dal design azzeccato, hanno il difetto nell'attacco del faro al braccetto, che non stringe bene e quindi c'è il rischio che si muovano prendendo buche o nello smosso (ma è anche facile risistemarli mentre vai).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2019

    everything is in order thank u very much

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2019

    It is very nice and usefull :-)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2018

    The built quality is perfect, but the beam is too narrow. Very hard to set the right angle.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 477
    • Ft6 625
    • Ft3 974
    • Ft9 789
    • Ft66 281
    • Ft19 882
    • Ft15 905
    • Ft6 957
    • Ft5 125
    • Ft12 871
    • Ft12 591
    • Ft18 789
    • Ft5 215
    • Ft9 277
    • Ft7 620
    • Ft4 637
    • Ft5 465
    • Ft4 869