Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (15)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(15)
    • 5 Csillag(14)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/01/2022

    Gyors szállítás, kiváló tervező. Követtem haza. A baba nagyon boldog. Köszönöm, hogy itt vagy. 5 csillag!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    Great toy, compatible with Lego. Small complaint, control is turned either left to the right or forward to backward :/ I checked the correct build twice

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2022

    Nagy Lego tank. Imádom ezt az embert

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2022

    Csodálatos termék ilyen alacsony áron. Szeretek vásárolni a városban. olyan sok termék napi használatra és hobbi.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2022

    Ich bin echt begeistert, die Steine lassen sich wunderbar zusammenfügen. Die Beschreibung ist sehr gut bebildert und für jeden einfach zu verstehen. Oh, die Lieferung war der Knaller, eigentlich waren vier Wochen avisiert, aber es ging in 10 Tagen, echt top. Ansonsten sehr gute Qualität was Mould King da abgeliefert hat, die Steine von dem dänischen Hersteller passen auch wunderbar. Kann es nur empfehlen....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2021

    minden rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    cracking little toy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2021

    This is an interesting build. The box with all the parts in 4 numbered individual bag arrive w/o any damage. I have built several of these toys for my grandson and I enjoyed each and every one of them ( all thou, my fingers started to hurt after a while) . The instructions are mostly pictures that you should study to truly get the assembly right. I could not stop my self from working on the assemblies. This one is remote controlled so it should be fun for him. He is 7 years old and likes to play with grandpa's rc trucks! This one should be easier for him to control.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2020

    A termék jól néz ki, az elején volt néhány probléma a termék kínálatával, de az eladó és én mindent megállapodtunk, és a terméket gyorsan szállították. Jó kommunikáció és gyors válasz az eladótól.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2020

    érkezett gyorsan, egyenesen előre használni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • US$30.44
    • US$20.78
    • US$25.40
    • US$10.99
    • US$6.29
    • US$65.02
    • US$4.99
    • US$72.99
    • US$7.34
    • US$100.99
    • US$93.56
    • US$33.94
    • US$80.49
    • US$56.11
    • US$75.34
    • US$61.17
    • US$57.15
    • US$91.99