Vásárlói vélemények

4.9 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (10)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(10)
    • 5 Csillag(9)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/02/2021

    Great toy, compatible with Lego. Small complaint, control is turned either left to the right or forward to backward :/ I checked the correct build twice

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    A csomagot nagyon rosszul kezelik. De lássuk, itt van-e minden. De első pillantásra, ez egy jó termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2021

    This is an interesting build. The box with all the parts in 4 numbered individual bag arrive w/o any damage. I have built several of these toys for my grandson and I enjoyed each and every one of them ( all thou, my fingers started to hurt after a while) . The instructions are mostly pictures that you should study to truly get the assembly right. I could not stop my self from working on the assemblies. This one is remote controlled so it should be fun for him. He is 7 years old and likes to play with grandpa's rc trucks! This one should be easier for him to control.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2020

    A termék jól néz ki, az elején volt néhány probléma a termék kínálatával, de az eladó és én mindent megállapodtunk, és a terméket gyorsan szállították. Jó kommunikáció és gyors válasz az eladótól.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    cracking little toy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2020

    érkezett gyorsan, egyenesen előre használni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2020

    Nagyon szórakoztató és pihentető volt összerakni. Az alkatrészek meglepően jó minőségűek voltak, és az irányok nagyon jól készültek. A tankos dolog jól vezet, kívül-belül. Az irányítás egy kicsit nehéz, mert olyan gyorsan mozog, de ez is szórakoztatóvá teszi. Egy egyszerű kézi távirányítóval jön, és még nem találtam ki, hogyan csatlakoztassam a telefonomhoz. Lehet, hogy teszek rá egy FPV kamerát szórakozásból.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2020

    nagyon jó minőségű készlet, könnyen építhető, a motorok jó sebességűek. a vágányok nem rendelkeznek markolattal, de szőnyegen/külső felületeken jól működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2020

    Nagyszerű ügyfélszolgálat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2020

    my kids love it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16 841
    • Ft12 252
    • Ft7 486
    • Ft8 972
    • Ft4 948
    • Ft4 763
    • Ft7 486
    • Ft3 711
    • Ft6 465
    • Ft19 163
    • Ft23 826
    • Ft42 549
    • Ft42 481
    • Ft26 209
    • Ft12 252
    • Ft26 890
    • Ft12 933
    • Ft18 380