Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (20)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(20)
    • 5 Csillag(18)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/09/2020

    Llego en 14 días hábiles. Se ve de buena calidad y funcional. por el momento es excelente el servicio, solo falta aprobar su funcionalidad.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2020

    Thank you Banggood in 12 days,my parcel is in South Africa bloemfontein wow what a lightning speed .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/08/2020

    Es un buen producto, aunque si tiene algunos detalles estéticos que hacen que se vea de mala calidad, para gente como yo que es muy exigente, pero de ahí en fuera cumple con su cometido y se ve muy bien.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2020

    S týmto kúskom som spokojný,viacučelovy,dobry material,pekny vzhlad.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2020

    According to what is announced. Arrived on time. Still didn't apply and test it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    Jó minőségű már megérkezett, ez csak az, amit vártam, hogy az én 1. vásárlás ezen a honlapon elégedett vagyok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Tal e qual como descrito. Útil

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2020

    I'm really happy with this piece. My only problem is that the piece for the toothpaste is alittle complicated as the toothpaste has to have a certain length of the opening to actually fit. So as of now I haven't made it work yet. The instructions are also in Chinese so I can't understand. But I'm still happy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2020

    Chegou em bom estado e bem embalado. Material sem defeitos e razoável para o preço. Só espero que os stickers de fixação façam o prometido, na questão de suportar peso.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2020

    Az ecsettartó fedele eltört. Legalább három hónapba telt, mire ideértem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 915
    • Ft7 571
    • Ft1 718
    • Ft7 197
    • Ft22 948
    • Ft5 898
    • Ft18 931
    • Ft2 620
    • Ft7 554
    • Ft6 226
    • Ft5 571
    • Ft19 669
    • Ft8 521
    • Ft3 521
    • Ft4 259
    • Ft4 918
    • Ft7 538
    • Ft4 541