Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (374)
  • Kép (25)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(374)
    • 5 Csillag(364)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/01/2021

    Tökéletes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2021

    muito bom preço bom recomendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2019

    tutto a posto, peccato che altri oggetti ordinati contemporaneamente non sono ancora partiti e banggood non sa darmi una risposta adeguata ma gira intorno al fotto......

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2018

    Would work good if terminal strip was soldered in the correct way. I am required to Desolder/resolder the terminal strip to be able to even use it. 1 of the 2 I received is fine.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Bobby
    DE
    29/05/2018

    Hatte mir das Board als Löthilfe für das Adruino NanoV2 dazu gekauft. Wenn kein servostecker am Kabel ist kann man die Kabel auch seitlich fest schrauben. Alles gut leserlich beschriftet. Kaufempfehlung.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • LMPVIP5
    PT
    02/02/2020

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2019

    A nice shiel expansion for the arduino. All ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2019

    Ürünler sağlam bir şekilde ulaştı resimlerde görüldüğü gibi

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2017

    Great addition to arduino nano, hears a picture of my project. And the link to finished effect: https://www.facebook.com/tomasz.pankowski.7/videos/1263631837082941/

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2016

    This thing is fantastic! I love that the connections are not going to get pulled out if I move the board around.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 527
    • Ft1 963
    • Ft5 038
    • Ft980
    • Ft5 300
    • Ft3 025
    • Ft1 636
    • Ft6 155
    • Ft1 636
    • Ft3 025
    • Ft1 373
    • Ft2 291
    • Ft20 974
    • Ft2 645
    • Ft4 916
    • Ft3 025
    • Ft6 431
    • Ft4 543