Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (154)
  • Kép (37)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(154)
    • 5 Csillag(138)
    • 4 Csillag(11)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/01/2021

    Kiváló óra. A legjobb, amit valaha ettem.. Mto elég nagy méret. Az üveg pereme nagyon különlegesen ragyog. Az egyetlen dolog, amire vágyhatott, az a nejlon karkötő volt a komfortban. De ezt megoldottam azzal, hogy vettem még egy gumi karkötőt. Megéri a terméket!!

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Gyerünk, gyerünk! A csukló görbületi hadviselés! Gyerünk, menjünk. Ez olyan jó! Sértetlenül és készen! Azt hiszem, „kemény" használatra! Ez egy jó óra a pénzéért. Erős és sok funkcióval rendelkezik! Alkalmas kemény használatra, hegyi tenger és így tovább!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2021

    Egy gyönyörű óra a nagy férfi csuklógolyóknak! Szeretem ezeket a formátumokat. A vékony fogantyú komikusnak fog tűnni, így a vásárlás előtt az óra méretéhez képest соизмеряйте arányos. A pánt meglepő módon nagyon szépen ül a kézen. Egy ilyen karórával egy fekete hollós multitoule karkötő Lasermantól jól jönne. Szerves és brutális. Ez a második órám a North Edge-ből, ami szintén boldoggá tesz. Nyomon fogom tartani az új termékeket a márka, és biztosan vásárolni őket újra. Kiváló választás szerény költségvetésen belül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    Szeretem az órát, és jó állapotban van. Csak a Ptt rakomány okoz gondot. Valaki más nevét és címét tették a rendelésemre, nem az én adataimat, így nem az én címemre hozták a szállítmányt. El kellett mennem a PTT elosztó központba, hogy elhozzam. A Ptt engedélyeknek meg kell győződniük arról, hogy a megrendelés helyesen adja meg a vevő adatait. Mert a PTT teherszállító cég nem adja át tudatosan, hogy leírja valaki más nevét és címét, csak azért, hogy az ügyfél bejöjjön és elvigye a szállítmányt, és aztán azt mondja, hogy nem tudunk eljutni a vevőhöz. Ami a terméket illeti, az óra nehéz és vastag, minden funkciója működik. Egy kicsit gyenge a képernyőn, de szerintem az akkumulátor az oka. Sok funkció óránként, magasságmérő, barométer, iránytű, Metronom, Stepper, Kronométer. A termék egy gyönyörű fekete dobozban, jótállási tanúsítvánnyal. Ez egy szilárd óra, nem úgy néz ki, mint aki könnyen eltörik. Köszönjük a gyártónak és az értékesítőnek.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Jestem pod wrażeniem. Polecam miłośnikom dużych zegarków. Ten zegarek jest poprostu super. Miałem kilka zegarków od Timex ale one temu nie dorównują. Bardzo szybka przesyłka, ze śledzeniem. bardzo dużo funkcji no i to podświetlanie. poprostu jest boski. Dziękuję za bardzo dobrą jakość i za super cenę. Napewno będę waszym wiernym klientem. 👍👍👍👍👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2021

    First of all, I would like to commend Banggood for speedily delivery of my watch. I was a bit anxious because this was buy. This watch is exactly what I wanted: it is heavy and looks durable. I haven't fiddled yet with its many features, thus I cannot comment on that aspect. But all in all I am extremely satisfied with Banggood's level of service.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2021

    Arata foarte bine ceasul si am reusit sa fac setarile foarte usor.A ajuns in 10 zile de la comanda.Superb ceasul.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    Az óra pontosan a becsült napra érkezett. Pontosan erre számítottam, nagy, kemény és lenyűgöző. Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    Fully satiafied and suggested!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    Köszönöm, nagyon örülök, 👍👌👽❤ ️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 743
    • Ft6 992
    • Ft6 353
    • Ft11 970
    • Ft4 074
    • Ft7 795
    • Ft7 886
    • Ft4 090
    • Ft6 568
    • Ft7 216
    • Ft6 878
    • Ft6 435
    • Ft6 192
    • Ft7 962
    • Ft7 447
    • Ft8 740
    • Ft8 626
    • Ft6 688