Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (64)
  • Kép (19)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(64)
    • 5 Csillag(57)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/02/2022

    Great module! I flashed it with usb cable and with wifi to test it. There are a lot of youtube tutorials how to do it. I did 2 mods - first one I glued a small piece of xps on the back for pins to slide easier into transmitter (picture). Before that it took me sometimes 1-2 minutes to do that. Now it just slides in. I also have tbs tracer and change modules all the time. Second it had s thin very soft scratchable ˝screen protector˝on the back and I peeled it of and sticked a piece of stronger one used for smart phones over the screen. I fly Flywoo firefly 1s with it on 50mw and It seems impossible to loose signal unless I loose video before that. Joystick and screen work great - it`s a must have on Jumper t8sg v3 because Deviation doesn`t support lua script.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • VIP5
    GB
    29/11/2021

    épít minőségi szép nincs panasz ott,..de ismét elmulasztása utasításokat,.. de összességében, ha az ELRS-t akarod használni, fel kell készülnöd arra, hogy egy kis lábmunkát végezz magadon, mivel az élvonalbeli út még mindig járt, S/o a devs egy csodálatos munkát végez.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2022

    Azért vettem, mert valami mást akartam kipróbálni. Már van CRSF modul a nagy hatótávolságú repüléshez, de az RX drágák. Megvettem ezt a rendszert és X3-as rx-et kevesebbért, mint a Kereszttűz, Nyomkövető, Szellem és Drangonlink. Nézd meg a videót frissíteni FW és kötődni RX, mivel ez egy kicsit trükkös! Még sosem kellett „Építeni" fw-t csinálnom, de a Konfigurátor mindent megtesz érted. Van a lehetőséget, hogy frissítse a wifi, de én ragaszkodni egy USB-kábel most. BG meg kell csinálni jobb nyomon követési info, és gyorsabb szállítás!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2021

    Nagyon elégedett a vásárlással. Eleinte zavarba jött, amikor utasítás nélkül érkezett, és a képernyő nem volt bekapcsolva. Problémamentes tranzakció. Még egyszer köszönöm, Bangjó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2022

    Jó kis felszerelés. úgy néz ki, hűvös és tökéletesen működik. A T12-es ugrómban fut. Miután frissítettem a LA forgatókönyvemet. 15 napig tartott. de uk postai szolgáltatás nem fut simán.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2022

    Majdnem egy hónap várakozás, eddig nem probléma, frissítve 2.1 mindkét TX RX nagyon könnyű. Igazából nem tudok repülni a Holdra, de azt hiszem, ez rendben van. SMA csatlakozó jön, mint látható, lehet, hogy megváltoznak minden új verzió, nem biztos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • VIP5
    GB
    25/08/2021

    korábban érkezett, mint vártam,.. mindig jó dolog, hogy ;) még nem volt lehetősége tesztelni,..várva a Tx modul,..néhány utasítás nem megy a hiba...más, hogy alig várom, hogy tesztelje ezt a rendszert.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2022

    received the item. haven't tested it it to connect to an rx. module has rp sma connection which is a good one.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2022

    Jó, hihetetlenül kicsi.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2022

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$23.59
    • US$17.24
    • US$219.99
    • US$104.49
    • US$109.24
    • US$49.44
    • US$23.99
    • US$24.24
    • US$209.99