Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (149)
  • Kép (31)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(149)
    • 5 Csillag(144)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/02/2021

    Türkçe yorum alttadır. English: I was chosed for tax insurence cargo option and it came in 11 day to me that was fastest banggood trade for me. Build quality is not the best such as some of bolts tighted without washer, when the opposite bolt has one but not a big problem to me. its mobile app really work well for craving in my opinion its better than computer apps when you just want to crave things. If you want to cut somethink it will be better to use computer app it can also open dxf files. When it comes to power i frequently use %5 laser power because it did not work on %0 to %4 range and %5 power is enough for me to crave most of things. I just use %100 power when i want to crave on glass or want to cut some eps foam. It is really powerfull you can almost crave everythink except metals its 10/10 when it comes to crawing But if you are planning to cut some balsa and other kind ot materials you need to change focus frequently for each turn, foa a precise cutting because when you cutting some kind of wood or sth else you must use a few turn at least because it is only 5.5w laser power. -If your main target is crawing this machine really works over perfect status. -If your main target is cutting different kinds of materials more than 3mm you need to go for "mo' powah ! " Türkçe Makina üretim kalitesi olarak çinden geldiğini belli ediyor zira vidaların kimisinde pul iç kısımda takılı kimisinde dış. Bazı vidalarda ise tam simetriğinde pul olmasına rağmen pul bile yok. Ama makine calısması gerektiği gibi calısıyor. Yüzey yakma işleri için genellikle %5 güç ayarlıyorum çünkü %4 ve altında lazer çalışmıyor. Mobil uygulama yakma işleri için mükemmel kesme işleri için ise bilgisayar programını öneririm. Makinayı genel olarak yakma işleri için almayı düşünüyorsanız gözünüz kapalı alabilirsiniz. Ancak 3mm üzeri kesme işleri yapmayı planlıyorsanız tavsiye etmem daha fazla güç gerekiyor Karakter sınırı yüzünden kısa kestim kusura bakmayın.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    1-) ürüne gümrük ve nakliye sigortası yaptırdım. 2-) Her aşamasını tam takip edemesemde 12 günde Türkiye/Ankara teslimat yapıldı. 3-) ürün resimlerde belirtildiği gibi. çok güzel paketlenmiş ve hiç zarar görmeden ulaştı. 4-) Kurulumu basit. YouTube'da kurulum videoları mevcut. 5-) Bluetooth özelliğinden dolayı tercih ettim. İlk deneme iyiydi. hızlı ve güzel yazdı. tavsiye ederim. not: şimdiye kadar herhangi bir gümrük sorunu yaşamadım.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2021

    Körülbelül 16 napba telt a termék szállítása. Ezért törtem össze 1 csillagot. A szállítás után egy héten belül jött Antaliába. Ami a terméket illeti, tökéletesen alkalmas amatőr feldolgozásra. Vágja 4mm rétegelt lemez anyag 5 vagy 6 kör. Összességében ez nem rossz, de az írási terület túl kicsi. Ha fényes felületeken szeretne dolgozni, mint a fém, stb., felejtse el ezt a gépet. Alig tudja megkarcolni a fémet. Olyan könnyűnek tűnik. Csak úgy kaphatsz képet, ha lekaparod a festéket a festett fémről.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2021

    A készülék a dokumentációban leírt módon teljesít. De nincs védelem a lézersugárzás ellen közvetlenül a forrás közelében. Mivel ennek a lézernek a sugara az ultraibolya tartományból származik, a szem retinájának sérülése vagy a bőr izgalma a töréses sugárzással lehetséges. Ezért nagyon kívánatos, hogy a készülék munkadobozok „doboz", amelyben emellett fel egy pár hűtő további szellőzés, hogy a lézer nem zavarja a füst, és égéstermékek nem ülnek le a lencsén (ezért az optika elég gyorsan tönkretehető). Megjegyzés! Valamilyen oknál fogva a csomag volt egy ár alatt a költség, és emiatt volt baj a vám, nem tetszett a költség, és kérte, hogy küldjön képernyőképek a megrendelés az oldalon. Az ellenőrzés során 9 napig késéssel a csomagok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    Kiváló termék. Nagyon könnyű összerakni. Az egyetlen hátránya, hogy nincs felhasználói útmutató. Meg kell keresni minden szükséges információt az interneten és a youtube. A szállítás nagyon gyors volt. Körülbelül 20 napba telt, mire odaértem. A vámosok számláztak, de visszatérítést kaptam, mert megkötöttem a díjbiztosítást.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    Muy contento con el laser aunque la aplicación del móvil no consigo que funcione,desde el ordenador genial,muy preciso incluso con cosas muy pequeñas, rápido envio, lo recomiendo 👏👏👏

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    Nagy termék! Az eredmények magukért beszélnek, nézi az eredményt. Eleget mondtam, ezek a konyhai csempék Zelda képekkel. 1000%-os ajánlom!!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    Nagyon gyorsan küldték. Nagyon meglepődtem, hogy 5 nap alatt elérte Törökországot/ Ankarát. Hozzáadtam pár amatőr képet, és minél többet próbálkozom, annál jobb dolgok jönnek ki belőle. Elkezdtem használni Lightburnnel, és remélem, hogy javítok rajta.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    Ricevuto in meno di una settimana, avevo scelto il magazzino CZ ma credo sia stato spedito dalla Germania. Oggetto ben imballato. Il laser si monta in 5 minuti e con altri 10 sei pronto per la prima incisione. Ho fatto solo 3 prove ma sono molto soddisfatto. Credo essenziale utilizzare un air assist durante il funzionamento. Non resta che sperare che la macchina ed il laser duri nel tempo. Il logo in foto è stato eseguito al 25% di potenza ed è grande 3x3cm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    I see the price has dropped by a few pounds today, but I still feel I got what i paid for... The laser arrived in very robust black, very firm plastic foam. No chance of bent items in that packing. 20 watt laser cuts and etches very well. I use it on balsa wood, ply and bamboo. I followed the very slim instructions and tightened the drive belt on arrival. Have even etched the back of a mobile phone to very good effect. NEJE software works but is too simplistic, so have used Lightburn software and supplied GBRL firmware. Homing and end stop switches either are not there or do not play with the software, but this isn't a deal breaker. The laser has a fan fitted on top. Whilst I have seen it move on power-up, I have yet to see the fan work whilst cutting. That said I use a household fan to blow smoke away from the unit and to outdoors, so maybe that is cooling the lasers heatsink? You do need to consider where the smoke will go when the laser is in use. My first etch was putting a logo onto a bamboo / plastic hybrid material box from Ikea. The excellent results are in the attached picture. I recommend this laser for lightweight use at home / hobbyist use.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft97 982
    • Ft69 534
    • Ft31 605
    • Ft75 856
    • Ft63 213
    • Ft69 534
    • Ft41 087
    • Ft58 222
    • Ft52 466
    • Ft47 456
    • Ft56 891
    • Ft112 072
    • Ft88 344
    • Ft63 213
    • Ft55 851
    • Ft103 677
    • Ft94 185
    • Ft61 952