Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (97)
  • Kép (25)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(97)
    • 5 Csillag(82)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/02/2021

    A kijelző nagy felbontású (1920 × 1080) és könnyű (monitorhoz). Ez egy nagyszerű vásárlás, különösen akkor, ha használhatja a munka otthonról, vagy a munka kívül. Közvetlenül csatlakoztathatja a számítógépet (laptop) szabványos HDMI kimenettel és USB-A USB-C-vel a hatalomért. Jön HDMI mini HDMI kábel, 1 x USB-A USB-C, 1 x USB-C USB-C és 1 x 5Volt töltő.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2021

    The screen is incredible. Very versatile with many ports and power option, i could power with powerbank. The image is great, contrast and every detail in fullhd. The ips is better than my 32 tv led. The scroll button is a little painful to turn display off and in both available ports usbC and micro usb i couldnt put to work the touchscreen function. I think this version comes without even my order being touchscreen allowed. The case have 4 leves for screen stand inclination. It is very good image near my LG tv and i need to test only imput lag. It has HDR but isnt good on PS5, great on windows.. When turn off in windows the image isnt good. On ps5 when hdr is on it lose colors. It was taxed but thanks to seller it declarated low and helped alot

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    Очень удачный размер, в комплекте защитная папака-чехол, очень стильно и удобно выглядит. Высокая плотность пикселей, широкий выбор настроек (цветовая температура, резкость), очень быстрая доставка (дошло за 14 дней) Покупкой очень доволен -- Perfect size, safecase included. High pixel density, advanced display settings (color temperature, sharpness). Fast delivery Im very satisfied

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2021

    The product is overall good - very good build quality. Very well packed. All needed cables included. But there are some caveats. Color reproduction is not very good. When connected to a MacPro trough Type-C connection HDR is activated by default and colours are very dull. You need to turn the HDR OFF in macos display settings. Picture trough HDMI is much better. There is hissing noise when backlight is in medium setting. You must keep it on max or min position to not hear this noise. It is very annoying. Speakers are tinny, but are usable. Otherwise very useful portable screen to work on two screens wherever you go. Works better with Windows PC than Mac.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2021

    Szép kijelző, kipróbált Samsung S9 Dex mód, ez csodálatos élmény. 15 napon belül leszállítva.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2021

    Gyors szállítás, ár ok (többnyire közel mások az országban), könnyű, vékony. Jól csomagolt, gyönyörű, remélem, tart

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2021

    a könnyű trim képernyő, azonban a kijelző kell szerkeszteni

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2021

    10 napon belül megérkezett. Jó termék, könnyen hordozható. Van egy probléma, ha játszik teljes hangerőt, de amikor ez körülbelül 80% van rendben. A hang még 80%-ban is jó. de ne számíts extrém hangminőségre.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2021

    Eddig minden rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    Perfect product and Fast delivery. After 2 weeks from order It was on my door in Turkey. I hope they will repay my tax back.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$559.99
    • US$219.99
    • US$399.99
    • US$738.09
    • US$199.99
    • US$219.99
    • US$204.99
    • US$179.99
    • US$159.99
    • US$259.99
    • US$149.99
    • US$324.49
    • US$203.49
    • US$274.99
    • US$469.99
    • US$318.99
    • US$318.99
    • US$120.99