Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (76)
  • Kép (10)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(76)
    • 5 Csillag(71)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/04/2021

    super qualité , image 2,4m de base sur un simple rideaux gris , délai de livraison un peu long mais ça vaut le coup d attendre au vu du rapport qualité prix

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2021

    A gerenda szép és fényes. Egy ViewSonic fürkészhez képest nagyon csendes. A számítógép képe kissé elmosódott a merevlemezről. Sajnos kézzel nem lehet beállítani. A csúcsra!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Remek projektor, nagyon elégedett vagyok vele. Kínát kellett vennem. Még meg kell vennem a vetítővászont. De nincs rohanás, mert nézd meg a képeket, hogy nem rossz az idő, hogy 😁

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    laser problem ?

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    hello, I am coming to you to take stock of my purchase of the Xiaomi ALPD 3.0, it is a 2400 ANSI lumens laser projector. the device gives very beautiful images and videos, the brightness is excellent even if you are not in the dark. for me it is an excellent value for money. I would like to point out that I live in Brittany France and that we always have professional contacts who provide solutions in the event of a problem (I had a tablet problem, resolved in 1 week). have a good day

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2020

    képminőség szuper, Netflix közvetlen 4k roku 4k és hdr. megtekintése öröm fényerő és élesség kiváló. A nappali előadás is nagyon jó. Betettem egy videót egy 2400-as névre. https://youtu.be/MbXrCSBO12o

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2020

    Sok probléma van itt: - A probléma a fizetés : a fizetés volt „függő. Kapcsolat után értékesítés nem segített, csak azt mondják, "várd meg, hogy a bank elfogadja". Két héttel azután, hogy kapcsolatba a bank, hogy azt mondta, hogy nincs nyoma a tranzakció. Le kellett mondanom a rendelést, és újra kellett rendelnem, hogy megoldjam a problémát. - Gond van a csomag : egy hosszú várakozás után a csomag érkezett nem volt a termék, amit rendeltem benne! Kaptam helyette egy UST 4k projektort (MJJGYDS03FM ). Remélem, egy nap képes leszek felülvizsgálni a terméket.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2020

    very good 👍 😀

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2020

    superbe vidéoprojecteur je recommande vivement image superbe même sur un mur non lisse !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    gyors szállítás, szép csomagolás. nincs európai adapter.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft636 977
    • Ft82 980
    • Ft331 930
    • Ft33 190
    • Ft8 959
    • Ft99 577
    • Ft10 104
    • Ft12 195
    • Ft46 467
    • Ft66 383
    • Ft99 577
    • Ft49 787
    • Ft49 787
    • Ft19 249
    • Ft39 829
    • Ft59 745
    • Ft31 530
    • Ft159 325