Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (61)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(61)
    • 5 Csillag(57)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/07/2021

    csak nagyszerű. Hasznos videók jól beállított és szuper használható. Használtam egy TV bot közvetlenül, mert a szóváltás az Android nem volt érdemes a pár euró. Kezdje HDMI be, és így minden nagyszerű. A szín profilok akkor hagyja ki a gőzt. Számomra a hiányzó Gamma korrekciós lehetőség teljes mértékben rendben van, különösen az ár... A hangsáv nagyszerűen működik az íven HDMI... csak vigyázz a beállítások egyébként lappangók. Egyértelmű vásárlási javaslat. A hangerő közvetlenül is vezérelhető a gerenda távirányítóval.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2021

    Recebi o produto em 17 dias corridos,lacrado. Embalagem em boas condições. Com menos de um mes de uso apresentou defeito. Iniciei uma reclamação na bangood e espero que a troca seja feita sem muita enrolação.

    Hozzászólások (13)
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    Thanks you so much Banggood's excellent and serious online company store. The Fengmi Projector 4k New version excellent price and quality video images, Dolby audio almost I don't need my subwoofers h

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2021

    Tökéletes projektor, kár csak a nyelv, amely nem változik a kínai, még megy az angol, de kevés dolog, egyébként a tökéletesség határozza meg. A képeken a vetítés egy falra készült texturált tapéta, és már jó, képzelje el, ha van egy ALR képernyő

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2021

    Muss sagen das Bild ist der Wahnsinn auch die Schwarzwerte sind 1 a Sound ist auch 1a

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2020

    Rendelve 26.12 újjáéledt 10.01.20 Gyors szállítás, de sajnos csak a kínai tápkábel tartalmazza kellett vágni, és illeszteni Németország

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 16/07/2020

    I have a platic piece in the zone of the laser thats its create a wavy edge on the upper part. Please help me.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2020

    Nagy termék, nincs probléma 2 hét után. Várakozás az új képernyőre

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2021

    Delivery from CZ warehouse to Finland in ~10 working days. Coming from Optoma 27 (full hd projector), this one has an amazing and sharp image quality. My unit is very quiet and I barely hear any sound from it. Works well in daylight. Splendid for gaming and movies. TV mode is in Chinese but you can switch the basic settings into English (cf. google Gregory's Fengmi projector reviews) - UI will remain in Chinese. In my case, language barrier is circumvented by booting straight to PS / Xbox or casting device (e.g. Chromecast 4k, Firestick 4k etc). I simply use this as projector and not as a TV, so no issues with the Chinese menus. However, I do hope Fengmi would update their firmware so that one could choose at least between English / Chinese. I use this for PS4 and PC gaming. Input lag is perfectly fine for non-competitive gaming in monitor mode (55ms?). In the current market, you can't get anything better for this price. FYI: If you use a receiver, check your output settings. I had to switch my Yamaha RX-v483 hmdi output to mode 2 as the projector did not get hdmi 2.0 image (only 1.4). After switching from default mode 1 into mode 2, the projector recognized all 4k & hdr content. The size of this machine is amazing as well: I hid mine in a drawer, which I can draw out for beaming. Caveat: my current screen is a cheap motorized Duronic pull-down - as this is an UST, any waviness will show in your screen. I solved most of the waviness by putting the unit in a drawer and having a longer throw distance (then reducing the screen with settings), but it's still not fully flat. For a fixed screen there should be no problems. All in all, a splendid device for the price. Would buy again.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    Egy nagyon régi HD kész TV-ből származom, és a projektorra való váltás nyilvánvalóan szenzációs. Féltem a fénytől, és ehelyett nagy meglepetésemre, még a fénynél is jól látsz. Egy fehér falra vetítem, a „HD"-vel. Az egyetlen hiba a ventillátor. úgy érzi,. alacsony hangerő töltse ki a szobát, de, ez lesz, hogy én még mindig lenyűgözött a képek, megéri!! erősen ajánlott. (Fordított) Hajózás Csehországból kevesebb, mint egy hét alatt Nápolyba. Nem tölthetek fel képeket az alkalmazásból. Amint tudok, teszek néhányat.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft20 441
    • Ft123 898
    • Ft10 219
    • Ft136 288
    • Ft11 148
    • Ft5 263
    • Ft25 397
    • Ft8 701
    • Ft6 793
    • Ft170 054
    • Ft48 318
    • Ft27 875
    • Ft30 972
    • Ft58 850
    • Ft52 345
    • Ft49 557
    • Ft20 441
    • Ft5 882