Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1271)
  • Kép (163)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1271)
    • 5 Csillag(1231)
    • 4 Csillag(36)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/03/2019

    good beeper, really loud and bright.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2019

    Great product. I used couple of those in the past and am very happy with it. Recommended item! Thanks

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2019

    Detodos los que he probado, este es el mejor con diferencia. Sonido muy fuerte y destello luminosos potente. Muy recomendado.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Très bon buzzer autonome. Je viens de recommander ces deux ci car j'en ai déjà un de monter sur mon premier drone et je le trouve parfait. Sa taille réduite permet de le mettre dans de petits modèles et son sifflement est très puissant. Il m'a déjà permi de retrouver le drone dans les grandes herbes. J'ai d'autres modèles monté sur d'autres drones mais qui ne sifflent pas aussi bien que celui-ci. j'ai profité d'une commande groupée pour en prendre 2 pour de futurs racers. c'est un très bon rapport qualité prix et je le recommande.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2020

    it isn't a super loud sound as what you see on many reviews, but the sound penetrates far so you can still here it. At least around 100m in a reasonable windy day. 👌 A really nice feature is that it beeps quieter (almost the same level as esc motor beeper) on startup, arming and disconnecting, so it won't be annoying.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2021

    Határozottan kell a tulajdonosok rc modellek! Önálló nyikorgás. Csatlakozás mind a vezérlő és a vevő

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    El buzzer llego en menos tiempo del indicado, aún no lo he conectado al drone pero suena muy potente. No es un buzzer autónomo para los mavic, tiene que ir conectado. Se ve un producto de calidad.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    Wow, this thing is loud! I can't wait to get it on my Quad and finally feel safe flying longer distance than before with the Peace of mind of having this attached to my quad.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    a termék megérkezett, mint a reklámozott, de a postacímkék nyomtatását javítani kell, nagyon nehéz megérteni, a 6-os szám (hat) úgy néz ki, mint 8 (nyolc) ez összezavarja a postást, kérjük, javítsa ezt a lehető leggyorsabban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2021

    Srácok:) A készülék tényleg sokat segít. Korábban volt egy szabványos nyikorgás, és motor nélkül egyáltalán nem hallottam a területen: (Én cserélte ezt a változatot, és most, és nagyon jól hallottam 👍🏻

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 795
    • Ft4 195
    • Ft13 842
    • Ft8 993
    • Ft2 516
    • Ft6 576
    • Ft3 113
    • Ft5 883
    • Ft20 687
    • Ft3 895
    • Ft3 322
    • Ft2 096
    • Ft6 576
    • Ft2 396
    • Ft1 271
    • Ft9 347
    • Ft3 460
    • Ft4 462