Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (82)
  • Kép (8)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(82)
    • 5 Csillag(70)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/01/2021

    Ez a gép fantasztikus! Könnyű gyorsan vagy lassan repülni, és nagyon tartós. A jeladó botkormánynak van egy holtpontja a közepén, ami először megnehezíti a kezelését, de hozzászokik. Ezt ajánlanám egy új pilótának. A legfontosabb dolog, ami nem tetszett a színösszeállítás, de ez könnyen orvosolható.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    Félelmetes sík kezdőknek és fejlett, amellyel sok szép dolgot tehetünk! Nagyon stabil és kellemesen hosszú 10-20 perc igen feltételek szerint

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Gute Verarbeitung und tolle modulare Bauweise. In 2min zusammen gebaut. Nach dem fliegen die Flächen wieder ab und nach Hause. Transport freundlich. Preis Leistung ist kaum zu schlagen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2021

    szuper ajánlat nagyon stabilan repül kisebb szélben lehet motor nélkül is siklani ajánlom kezdőknek én 5x estem vele egy nap alatt de semmi baja nincs 😄 gyors kiszallitas koszonom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Envío súper rápido, y avión fabuloso!! todo perfecto, me encanta cómo vuela, gran calidad para el precio tan económico que tiene

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Bár még nem tesztelték, ahogy a képen látható, ez is jött.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2021

    Gyors szállítás & csomagolt!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2021

    Legfelső ***** Legyek szuper elpusztíthatatlan Örömmel voltam ott 3 nap alatt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    i am very happy with the airplane the shipping fitment of the plane durability and the detail unfortunatly the motor was mounted on a angle and the back ruder cervo does not work . i was only on 4th flight when it stop working i would like to know where to buy, and how to replace it. it was a lot of fun cost me $ 184.45 now i will try my luck with another airplane i have order a cub xk 160-j3 skylark iam very excited its very detailed looks like a good flyer only hope i have better luck with the cervos thank you in advance for answering my questions bob.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    As described. Well packed and undamaged arrival. The motor is not connected very well to the body. After a crash the propellor was not alligned any more and very difficult to correct as the mount is glued to the body.Also after a crash the servo of the elevator was broken (internal failure). This should not happen and is difficult to replace.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft27 369
    • Ft68 848
    • Ft25 023
    • Ft81 608
    • Ft50 922
    • Ft8 450
    • Ft95 482
    • Ft16 907
    • Ft19 164
    • Ft17 681
    • Ft72 416
    • Ft40 101
    • Ft15 803
    • Ft37 844
    • Ft11 455
    • Ft18 008
    • Ft22 913
    • Ft3 304