Vásárlói vélemények

4.9 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (234)
  • Kép (30)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(234)
    • 5 Csillag(215)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/04/2021

    Thank you banggood!! I have received my order today in good condition. It's fast delivery and easy COD process. The quality of the shoes I received was very good as advertised and because of that I have already bought two pairs. Thank you banggood for providing good service. I am very satisfied with the service provided by you. Thank you banggood!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    Thank you. These shoes arrived at my address within 8 days and in good condition. After I wore them I found these shoes very comfortable, flexible, lightweight and waterproof. I am satisfied with the purchase of these shoes. Just a moment ago I ordered another pair of these shoes as a gift for my brother. Thank you.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    Rendelve a KN - már 12 2021. Megérkezett - március 26 2021. A cipő jó állapotban érkezett a táskával. Kényelmesnek, rugalmasnak találtam ezeket a cipőket, nagyon könnyűek. Pár napon belül vízállóvá teszem. Elégedett vagyok ezekkel a cipőkkel. Javaslom. Köszönöm. - Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    Nagyon kényelmes , szellős jól felveszi a láb formáját az elasztikus szövet . A talpa is kényelmes rugalmas . Strapabíróságáról egyenlőre nem tudok még nyilatkozni de az pozitív hogy 11 nappal hamarabb itt volt mint ahogy azt előre jelezték.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    Nagyon jó cipők!! Ezek tényleg vízálló!!! Kényelmes és könnyű!!! Meg fogom vásárolni újra az biztos!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    Kényelmes repülési súly jól párnázott futófelülettel. Nem vagyok futó, de ezek a cipők kiválóak. Csak legyen óvatos, hogy megrendelje a megfelelő méretet az Ön számára.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    Super comfortable. I tried the shoes under running water and they are completely waterproof. Impressive. I hope they're foot-breathable, too. (My EU size is 42.5, I bought 42. Perfect)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Puha és könnyű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    Ok, but a little to big

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2021

    10 nap Németországba. 43 az valójában 43. A cipők jó benyomást keltenek, hogy meddig fognak tartani. Kényelmes és könnyű, határozottan.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 425
    • Ft10 050
    • Ft18 007
    • Ft17 288
    • Ft5 435
    • Ft23 789
    • Ft14 406
    • Ft31 060
    • Ft15 216
    • Ft15 414
    • Ft25 799
    • Ft21 291
    • Ft13 096
    • Ft14 473
    • Ft16 441
    • Ft20 103
    • Ft11 390
    • Ft1 825