Vásárlói vélemények

4.95 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (795)
  • Kép (113)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(795)
    • 5 Csillag(765)
    • 4 Csillag(25)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/05/2021

    nice product need slim drive. K

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    Super, TOP Qualität, sieht gut aus.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    Kiváló. Nagyon gyors és hűvös design!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    Nu har jag 20 stycken´alla är lika bra. Skulle behöva 10st till.....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2017

    Great device for everybody who wants a selfmade locking external hard drive or one that works really well (everybody :D). S.M.A.R.T. works and it uses the USAP protocol. The only thing that could be problematic is that the cable is only 51cm long from Plug tip to plug tip. Benchmark Results with ST500LT012: With the included USB 3.0 cable I got a Read and write speed of around 122MB/s. With a normal micro USB 2.0 cable I got a read and write speed of around 44.5MB/s.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2020

    Nagy tok, van egy nagyon szép kivitelben, könnyű telepítés és működik, mint az várható. Az ügy fala törékeny, az átlátszó műanyag nem adja át sok bizalmat, de eddig minden rendben. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2017

    This is a nice case! Looks cool, works unbelievably well! I even got up to speeds of 100 mb/sec writing speed. I've attached some photos of the product, so you can get an idea of it. Would I recommend this? Yes, definately!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2018

    Хороший прозрачный бокс для винчестера 2,5 дюйма. Беру уже второй и не жалею. Очень удобен в использовании, всегда видно какой винчестер в нем находится.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2018

    Parcel arrived are very quickly, tracked along the route. Τested and was in excellent working condition.Recommend this to everyone that in need of such device.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2018

    Fantástica case para qualquer disco rígido de 2,5 polegadas. O material é de boa qualidade, o disco fica bem seguro sem folgas. Leitura e transferência rápidas. Design excelente.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 344
    • Ft2 584
    • Ft5 353
    • Ft3 107
    • Ft4 683
    • Ft8 213
    • Ft4 866
    • Ft3 040
    • Ft2 431
    • Ft3 040
    • Ft2 127
    • Ft4 562
    • Ft5 435
    • Ft16 429
    • Ft2 005
    • Ft5 170
    • Ft6 083
    • Ft3 344