Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (99)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(99)
    • 5 Csillag(92)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/02/2021

    This is an excellent phone. However it would be an OUTSTANDING phone if Oukitel would fix it so that 3rd party launchers can be used. Pros: Top notch hardware. This is one of the best looking, most rugged phones I have never owned. It looks and feels as if it will last for years. Insane battery life. It can go 3 - 4 days before it needs to be charged. Works with most North American 4G/LTE bands. 5G: Works well. GPS: Works well. WiFi Hotspot: Works well. Fingerprint Reader: Works well. Face Unlock: Works well. NFC: I haven't tried that. Speaker: Not bad. Very good camera. Not flagship level but pretty close. Large, bright, colorful, sharp 6.67" display. Cons: No SD Card support. I can manage without it, however this will be the last phone I buy without SD card support. The stock Android 10 OS included is underwhelming and buggy. 3rd party launchers are unuseable on this phone and will crash when switching apps. It would be very nice if Oukitel made updates available via Wireless Updates. So far there have been none. The WP10 updates on Oukitel's website are missing files and the instructions are impossible to follow. Shipping to US: Item arrived via FedEx 15 days after shipment departed warehouse. No signature was required.

    Hozzászólások (11)
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2021

    I received it earlier than I expected. The choice of the courier service used is the most appropriate and very helpful to the buyers. I appreciate very much my second time buying experience with Banggood. As of the purchased item, I like it very much since I am a fan of rugged phones. Thank you Banggod.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2021

    Az áru a megrendelés benyújtásától számított 32 naptári napon belül érkezett. A csomag nem sérült meg. A telefon működik. Milyen hosszú lesz az akkumulátor élettartama, néhány hét vagy hónap múlva látni fogom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Két Oukitel WP10 készülék a munkaterületre és a szabadban! Ez a telefon egy tartály, akkumulátor örökké tart, kiváló 4G/5G sáv lefedettség világszerte és szuper kemény tartósság eddig. A PTT gomb intelligens elhelyezése és a minimálisan puffadásmentes Android OS annyira kiváló. Tisztességes képernyő és processzor egy mil Spec bőr egy nagyon elfogadható áron. 5 csillagos érték masszív 5G Q1 a könyvemben. Bár Oukitel nem ismert tonna szoftverfrissítések vagy vérzés él támogatás, ezen az áron nagyon széles eloszlása MediaTek méret 800 sorozat terminálok odakinn reméljük, hogy frissíteni ezt a fenevadat, és egy nevet maguknak ebben az évben. Die kemény microSD felett felhő emberek tisztában vannak ezzel WP van egy vízmentes halmozott kettős SIM tálca, SD nélkül. A 128G helyi tárolás és TB felhő szennyeződés olcsó ez nem volt probléma a vevő számára. Alig várom, hogy használja a bokorban, vagy kint a hóban a hegyekben, vagy a tó halászat, és nem kell annyira aggódni a régi, pelyhes, finom telefonok. Ez az egység egy vadállat! Köszönöm, Ouki.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2021

    kész, köszönöm eladó megbízható .. Ismétlem, hogy újra vásárolok..

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2021

    super smartphone, goedemorgen camera's ook de micro camera echt toppie, de middelste hoofd dus bij de derde foto 👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    Jó minőségű okostelefon. Végre nem olyan nehéz, mint ez.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/05/2021

    Barang baru sampai...bos Tq

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    comprei aprenda para esposa ela tinha um iphone que partiu depois de cair no chao. Esta adorar. e um telemovel que vale o seu dinheiro.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    terima kasih bos

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft51 463
    • Ft105 957
    • Ft87 792
    • Ft78 710
    • Ft69 628
    • Ft60 545
    • Ft84 765
    • Ft45 408
    • Ft208 590
    • Ft36 326