Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (33)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(33)
    • 5 Csillag(31)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/03/2022

    Vastag, vastag, vastag, vastag... Bármi is sül el rosszul, ezt nem veszed be. Nem gyakran fordul elő, hogy egy gyerek nagy, kövér céltáblával. Tudod, szerintem az emberek csak ülnek ott. nagy rrr hhh

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2021

    very good product I like it

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2022

    Valaki másnak rendeltem, mindenki boldog.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2022

    η αποστολή έφθασε σε χρόνο ρεκόρ.8 ημέρες..σε άψογη κατάσταση είμαι φανατικός πελάτης τού banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2022

    i am using last 3 months very nice good thing is signal strength good compare to other mobiles only camera quality is normal thank you ... i like to buy one more i check for purchase but now price higher 😂😂😂

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2021

    Nagyszerű termék! Gyors hajó! Az egyetlen probléma az volt, hogy a doboz már nyitva volt! Hacsak nem volt tökéletes vétel!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2022

    Aparelho chegou conforme a descrição em perfeito estado de novo, foi um pedido de parente a compra .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2022

    quiero devolver mi teléfono , como lo hago ?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2022

    Az O2 Sim-en dolgozom, 4G jelet kapok. Rengeteg hely a fotóknak és videóknak. Jó érzés a kézen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2022

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$174.99
    • US$239.99
    • US$145.00
    • US$134.99
    • US$329.00
    • US$249.99
    • US$319.99
    • US$179.00
    • US$139.99
    • US$112.99
    • US$179.99
    • US$129.99
    • US$329.99
    • US$104.99
    • US$309.00
    • US$459.00
    • US$269.99
    • US$31.02