Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (146)
  • Kép (29)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(146)
    • 5 Csillag(134)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/02/2022

    the phone exceeded expectations. the infrared camera does not contain either a Bayer filter or a hotmiror, so it detects both UV and IR ranges. It is more than an interesting game, it is a serious tool in a skilled hand. I am very satisfied. The photos are pairs, visible light the first, IR the seconds. The rugged phone is robust, the battery very strong. The display rather good, stock Android 11. Excellent quality!

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2022

    Próbáltam egy ideig, mielőtt véleményt nyilvánítanék, a telefon természetesen stabil, és kevésbé masszív megjelenéssel rendelkezik, mint mások, mivel fényes háttakarója van, következésképpen kevés tapadást kínál, de extra szilikon fedéllel rendelkezik Szigorúan átlátszó, amit szerettem, nagyon gyors veszi tisztességesen is, talán egy kicsit kevesebb, mint az előző (dogee s80), jó képernyő nagy automatikus fényerő szintező, nagyszerű kamerák, szép éjszakai funkció, egy nagyszerű termék, remélhetőleg megáll a munkám. értékelhető lenne vezeték nélküli töltés (ami nincs ott) és egy tartozék, mint egy mágneses bázis, hogy képes legyen rákötni az autó üvegére vagy a műszerfalra, minden telefontulajdonos a piacon alulméretezett neki csak hiba, amikor megrendeltem az első alkalommal, fizetett, és ez volt elérhető, de csak a helyszínen, mert a raktáron elkészült Több mint 50 napot vártam szállítás nélkül, és kértem vissza a pénzt, majd visszavásároltam, mert tudtam, hogy megérkezett a raktárakba, és végül 25 nap múlva megérkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2022

    az áru érkezett gyorsan minőségi nagyon jó ellenőrzés közben, majd hagyja a felülvizsgálat

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2022

    Nagyszerű telefon, frissítettem erre a telefonra egy Doogee S88 Pro-ról, így felkészültem a nagy teherbírású méretre. Csak remélem, hogy az üveg olyan nehéz lesz, ahogy ígérik. Keményen bánok a telefonokkal, amiket az S88-as nem kér fel 18 hónapnyi tulajdon után. Megérkeztem Ausztráliába 10 nap, beleértve a hétvégéket, de csak jött egy amerikai adapter szerencsére volt egy tartalék. Jó lenne, ha az adaptert, ami helyes lenne az ország számára Határozottan jobb szolgáltatást kap, mint az S88 Pro. Hozzáadom ezt egy kicsit használat után. xx

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2022

    Yeah i recieve it atleast 3weeks very fast to delivered But my phone i recieve not my expected battery longer too fast battery life low down. Can i return it back and give me another 1 brand new im so verry disappointed the phone is 8300mah but i can used it for only 1day.😥😞

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2022

    Wooowww Megvan a telefonom, és a gyors szállítás Szaúd-Arábia igazán jó 👍 termékek készpénzzel a szállítás. Szép munka, srácok.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2022

    I got to say, I'm quite impressed by this phone. the battery is quite impressed, the phone runs 10 times better than my old phone. Of course it's built like a tank, camera isn't that bad either. I'll still use my old phones camera but overall, a thumbs up. The finger print sensor is quite accurate too and better than my phones finger print sensor. I originally got this just to be my work phone but I think, this will be my daily driver now.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2022

    1月27日に注文、2月14日に届きました。 日本国内はヤマト運輸が運んできました。 楽天アンリミットSIMで運用。 APN設定とLTE設定で使えるようになりました。 ナイトビジョンはよく写ります。 いい買い物をしました。

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2022

    Jó paraméterek, gyors és sima működés, nagy akkumulátor, jó fotó.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2022

    Пришлось заплатить мытнице. А так посылкой доволен

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$329.99
    • US$329.99
    • US$129.99
    • US$269.99
    • US$329.00
    • US$204.99
    • US$199.99
    • US$127.99
    • US$219.00
    • US$174.99