Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (82)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(82)
    • 5 Csillag(74)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/07/2021

    Nagyon hatékony szolgáltatás támogatás, a termék kiváló minőségű és minden probléma nélkül fut. Terméklebontások nélkül érkezett, az egyetlen megfigyelés, amit ajánlok, hogy jó aljzat adapterrel rendelkezzen. Akkor csukott szemmel ajánlom, gratulálok az áruháznak! Rendelési idő a szállítási napon kevesebb, mint 1 hónap.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2022

    kiváló!!! eredeti OnePlus töltő Warp. gyors szállítás... március 03-ra várt... február 26-án érkezett. Köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2022

    Félelmetes termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2021

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2021

    nice charger.. works on nord

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2021

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    En un principio dudé de la originalidad del producto porque en vez de llegar en el empaque original llegó en una bolsita negra dónde no venía muy protegido. Por eso le doy 4 estrellas, podrían trabajar mas en la protección. A la hora de probarlo se me fueron las dudas al cargar mi Realme 6 pro con la misma fuerza y calidad que con el cargador original. llegó en 15 días desde que lo pedí lo que se me hace bmuy bueno. Está fue una compra de prueba para animarme a comprar algo mas valioso. El servicio de paquetería de México fue servicial y efectivo. Una compañía independiente. Me llamaron por teléfono para asegurar la entrega. Me queda una buena experiencia de Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    es un artículo OEM, no viene en caja oficial pero el cargador es tal cual se muestra, todo está bien y funcionando

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    Bom, Carregar rápido no meu Realme 30W de potência igual original de caixa, original ??? não sei, mas eh bem construído difícil dizer

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    bien completo cubo cargador y cable usb

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$18.24
    • US$45.99
    • US$55.99
    • US$17.99
    • US$21.84
    • US$28.99
    • US$35.99
    • US$75.99
    • US$17.99
    • US$30.99
    • US$28.74
    • US$17.31
    • US$33.34
    • US$24.24
    • US$34.49
    • US$25.99
    • US$21.99
    • US$35.99